• جمعه / ۲۳ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۷:۰۲
  • دسته‌بندی: جام جهانی 2014
  • کد خبر: 93032312298
  • خبرنگار : 71460

انتقاد مارکوس مرک از داور افتتاحیه

انتقاد مارکوس مرک از داور افتتاحیه

داور بازنشسته آلمانی از تصمیمات نیشیمورای ژاپنی انتقاد کرد و آن را شرمسارانه خواند.

داور بازنشسته آلمانی از تصمیمات نیشیمورای ژاپنی انتقاد کرد و آن را شرمسارانه خواند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، برزیل شب گذشته (پنجشنبه) موفق شد با نتیجه‌ سه بر یک کرواسی را شکست دهد. در این دیدار اشتباه‌های نیشیمورای ژاپنی – داور مسابقه جنجال زیادی ایجاد کرد.

مارکوس مرک، داور بازنشسته آلمانی با انتقاد از نیشیمورا گفت: عملکرد او شرم‌سارانه بود. این جام جهانی است. من به عنوان یک عضو فوتبال از این اشتباه‌ها ناراحت شدم و من را آزار می‌دهد. کرواسی تیم خوبی بود و بازی بسیار خوبی از خود به نمایش گذاشت، اما این پنالتی در چنین بازی مهمی همه چیز را در جام جهانی زیر سوال برد.

مارکوس مرک در ادامه گفت: نیشیمورا داور خوبی است، اما در دیدار افتتاحیه تصمیمات خوبی گرفته نشد. داور ژاپنی باید کمترین سرزنش را متحمل شود . باید کسانی را سرزنش کرد که او را برای دیدار افتتاحیه انتخاب کردند.

ا‌نتها‌ی‌ پیا‌م

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha