• سه‌شنبه / ۱۰ تیر ۱۳۹۳ / ۰۰:۴۶
  • دسته‌بندی: جام جهانی 2014
  • کد خبر: 93041005626
  • خبرنگار : 71460

سابیا: یک اونس سلول عصبی از 100 کیلو ماهیچه در مرحله حذفی مهم‌تر است

سابیا: یک اونس سلول عصبی از 100 کیلو ماهیچه در مرحله حذفی مهم‌تر است

سرمربی تیم ملی آرژانتین عنوان کرد رمز موفقیت این تیم برابر سوئیس حفظ شخصیت تیمی است. او همچنین اعلام کرد یک اونس سلول عصبی از 100 کیلو ماهیچه در این مرحله مهم‌تر است.

سرمربی تیم ملی آرژانتین عنوان کرد رمز موفقیت این تیم برابر سوئیس حفظ شخصیت تیمی است. او همچنین اعلام کرد یک اونس سلول عصبی از 100 کیلو ماهیچه در این مرحله مهم‌تر است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آرژانتین در مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی برابر سوئیس به میدان می‌رود. آلخاندرو سابیا، سرمربی آرژانتین پیش از دیدار تیمش برابر سوئیس درباره شرایط این دیدار گفت: بازی در مرحله حذفی جام جهانی همیشه حساسیت بالایی دارد. به نظر من مهم‌ترین موضوع در این مرحله حفظ شخصیت تیمی است. من بازی برزیل و شیلی را کامل دیدم. برزیل این دیدار را تنها به خاطر حفظ شخصیت تیمی‌اش برد وگرنه هیچ برتری برابر شیلی نداشت.

سرمربی تیم ملی آرژانتین ادامه داد: مرحله حذفی جام جهانی حساسیت بالایی دارد. به نظرم یک اونس سلول عصبی از 100 کیلو ماهیچه در این مرحله مهم‌تر است و کارایی بیشتری دارد.

سرخیو آگوئرو فردا غایب اصلی آرژانتین برابر سوئیس خواهد بود. سرمربی تیم ملی آرژانتین درباره غیبت این مهاجم گفت: فردا شب لاوتزی را جانشین آگوئرو می‌کنم. لاوتزی بازیکنی است که می‌تواند در چند پست برای ما بازی کند و به همین خاطر ارزش زیادی دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha