• جمعه / ۲۰ تیر ۱۳۹۳ / ۰۵:۰۵
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 93042011353
  • خبرنگار : 71518

جلالی: انتشار مبلغ قراردادها باید اختیاری باشد

جلالی: انتشار مبلغ قراردادها باید اختیاری باشد

سرمربی تیم سایپای البرز می‌گوید در ایران اگر کسی درآمد خوبی داشته باشد مردم از او خوششان نمی آید!

سرمربی تیم سایپای البرز می‌گوید در ایران اگر کسی درآمد خوبی داشته باشد مردم از او خوششان نمی آید!

مجید جلالی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) درباره بازی دوستانه تیمش مقابل استقلال خوزستان اظهار کرد: از این بازی راضی هستم. نباید فراموش کنید تیم ما از دل تمرینات سخت بدنسازی بیرون آمده است. من سعی کرده ام بازی های دوستانه را تقسیم کنم تا فشار زیادی به بازیکنانمان وارد نشود. در این بازی هم نشان دادیم که به هماهنگی خوبی رسیده ایم و می توانیم این روند خوب را ادامه دهیم.

وی افزود: امروز به اردوی ترکیه می رویم و قرار است در آنجا سه بازی تدارکاتی خوب با چند تیم قوی برگزار کنیم. این بازی ها به فاصله یک روز از هم برگزار خواهد شد.

سرمربی سایپا در ادامه درباره جلسه اش با وزیر ورزش و جوانان نیز گفت: صحبت هایی در خصوص کانون مربیان انجام دادیم و قرار شد بعد از بازگشم از ترکیه مجددا به دیدار ایشان بروم.

جلالی در پایان درباره صحبنت های مهدی تاج مبنی بر اینکه مبلغ قرارداد بازیکنان و مربیان باید منتشر شود، خاطرنشان کرد: ما در جامعه‌ای هستیم که کسی در آن دوست ندارد میزان درآمدش را دیگران بدانند. در جامعه ما اگر کسی درآمد خوبی داشته باشد مردم از او خوششان نمی آید. در اروپا اگر میزان قرارداد بازیکن یا مربی اعلام می شود به این دلیل است که مبلغ قرارداد یک بازیکن ارزش او را مشخص می کند. اما در ایران فشار روی بازیکن را زیاد می کند. من معتقدم این امر باید اختیاری باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۴-۲۰ ۰۹:۳۳

پس مبلغ کيروش هم ...

avatar
۱۳۹۳-۰۴-۲۰ ۱۲:۱۳

در جايي که يک مهندس نفت با مسيوليت اداره سکوي نفت در خليج فارس 5تا6 ميليون تومان ماهيانه حقوق دريافت مي کند مربيان فوتبال حق دريافت ساليانه ميلياردي ندارند زيرا تاثير گذاري مهندس نفت بر شرايط اقتصادي به مراتب بيشتر است. ازاين رو حق مردم است که بدانند بر اقتصاد فوتبال اين مملکت چه مي گذردوبه عنوان اعتراض در ورزشگاهها حضور نيابند.

avatar
۱۳۹۳-۰۴-۲۰ ۱۲:۴۷

چي آقاي رئيس کانون مربيان وقتي پاي کيروش هست مي خواين سر از قراردادش دربيارين و ميگين زياده اما وقتي حرف خودتون وسط مياد ميگين بايد اختياري باشه انتشارش بسه ديگه

avatar
۱۳۹۳-۰۴-۲۰ ۱۲:۵۰

خب آخه چون شما مربيان ارزش اون پول ميلياردي رو که ميدن نداريد از خيلي از مربي هاي بين المللي بيشتر ميگيرين که منظقي نيست والا مردم خوب فوتبال ميفهمن که کي حقش هست براي همين از کي روش دفاع ميکنن چون دانش و تجربه ش رو داره حقشه چطوره يک بيانيه هم در مورد اين بدين نه ؟؟!

avatar
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۰۸:۵۹

در ايران اگر يک مربي بزرگ خارجي موفق شود بعضي مربيان از او خوششان نمي آيد!