• جمعه / ۲۰ تیر ۱۳۹۳ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 93042011496

اخطار وزارت بهداشت به دانش آموختگان خارج از کشور

مدارک تحصیلی دانشگاه‌های غیر معتبر قابل ارزشیابی و پذیرش نیست

مدارک تحصیلی دانشگاه‌های غیر معتبر قابل ارزشیابی و پذیرش نیست

رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت گفت: مدارک تحصیلی دانش آموختگان خارج از کشور که در دانشگاه‌های غیر معتبر تحصیل کرده‌اند قابل ارزشیابی و پذیرش نخواهد بود.

رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت گفت: مدارک تحصیلی دانش آموختگان خارج از کشور که در دانشگاه‌های غیر معتبر تحصیل کرده‌اند قابل ارزشیابی و پذیرش نخواهد بود.

دکتر سلیمان احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار«دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به اینکه تنها کسانی می‌توانند در آزمون ملی شرکت کنند که در زمان تحصیل، دانشگاه محل تحصیل آنها از سوی وزارت بهداشت معتبر شناخته شود، اظهار کرد: با وجود اخطارهایی که وزارت بهداشت در این زمینه می‌دهد برخی با امید اینکه مدارکشان در آینده معتبر شناخته شود در دانشگاه‌های غیر معتبر آغاز به تحصیل می‌کنند که این کار تنها موجب اتلاف وقت و هزینه آنها خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه تیم‌هایی از سوی وزارت بهداشت میزان اعتبار و مطابقت با استانداردهای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشورهای دیگر را مورد بازبینی قرار می‌دهند، افزود: در این راستا هفت تیم از سوی وزارت بهداشت آماده اعزام به کشورهای عمارات، مجارستان، بلغارستان، بلاروس، هند، روسیه، پاکستان و تاجیکستان است.

احمدی خاطر نشان کرد: این تیم‌های ارزشیابی، وضعیت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشورهای مذکور را مورد بازبینی قرار می‌دهند.

وی درباره امکان تغییر وضعیت دانشگاه‌های غیر معتبر تصریح کرد: در بازدید تیم‌ وزارت بهداشت از یکی از دانشگاه‌های غیر معتبر روسیه وضعیت این دانشگاه بازبینی شد و با توجه به بهبود آن ممکن است نام این دانشگاه از لیست دانشگاه‌های غیرمعتبر وزارت بهداشت خارج شود.

رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه ظرفیت دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران با توجه به نیاز کشور متناسب است، گفت: با این حال بسیاری از متقاضیان ادامه تحصیل مایلند در رشته‌های پزشکی تحصیل کنند و از سوی دیگر در برخی رشته‌ها که نیاز به آن نیز در جامعه احساس می‌شود ظرفیت خالی وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه هجوم متقاضیان تحصیلات تکمیلی به برخی از رشته‌ها ناشی از مشکل فرهنگی است، افزود: نه تنها ظرفیت‌های موجود در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در صورت توزیع مناسب نیروی انسانی پاسخگوی نیاز نظام سلامت است؛ بلکه برخی نیز از افزایش بی رویه ظرفیت‌ها گله‌مند هستند.

احمدی با اشاره به اینکه توصیه وزارت بهداشت به دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی این است که تا حد ممکن در داخل کشور تحصیل کنند، گفت: لازم است این افراد به خصوص در دو سطح پزشکی عمومی و پیش از تخصص در کشور تحصیل کنند. ضمن آنکه در صورت تمایل به ادامه تحصیل در خارج از کشور حتما به میزان اعتبار دانشگاه مورد نظر توجه داشته باشند.

به گزارش ایسنا، دانشجویان می‌توانند از طریق مراجعه به سایت مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت به نشانی edd.behdasht.gov.ir از لیست دانشگاه‌های معتبر و همچنین دانشگاه‌های غیرمعتبر و زمان خروج این دانشگاه‌ها از اعتبار وزارت بهداشت مطلع شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha