• یکشنبه / ۲۹ تیر ۱۳۹۳ / ۰۹:۴۸
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 93042916293
  • خبرنگار : 71518

نوروزی: به نفت گل بزنم، خوشحالی نمی‌کنم

نوروزی: به نفت گل بزنم، خوشحالی نمی‌کنم

مهاجم تیم پرسپولیس می‌گوید اگر مقابل نفت تهران گلزنی کند، خوشحالی نخواهد کرد.

مهاجم تیم پرسپولیس می‌گوید اگر مقابل نفت تهران گلزنی کند، خوشحالی نخواهد کرد.

رضا نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره برگزاری اردوی تیم پرسپولیس در ترکیه اظهار کرد: اردوی خوبی را پشت سر گذاشتیم و چند بازی دوستانه خوب هم انجام دادیم. شرایط خودم هم خوب است و بعد از تمریناتی که انجام دادیم از نظر بدنی خیلی بهتر شده‌ام. در حال حاضر نیز در آمادگی کامل به سر می‌برم.

وی درباره بازی اول پرسپولیس در لیگ چهاردهم مقابل نفت تهران نیز گفت: قسمت بود در اولین بازی مقابل تیم سابقم قرار بگیرم. امیدوارم بازی زیبایی شود و بتوانم گلزنی کنم. البته اگر گلی به ثمر برسانم خوشحالی نمی‌کنم.

مهاجم تیم پرسپولیس در پایان درباره موضوع جوانگرایی در تیم ملی نیز خاطرنشان کرد: اگر جوانگرایی کنیم آینده را ساخته‌ایم اما نباید در این مورد عجله کنیم. اگر در جام ملت‌های آسیا دست به جوانگرایی بزنیم به مشکل خواهیم خورد. من معتقدم باید بعد از جام ملت‌های آسیا که زمان کافی را نیز در اختیار داریم این کار را انجام دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha