• یکشنبه / ۱۹ مرداد ۱۳۹۳ / ۱۱:۲۹
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 93051909084
  • خبرنگار : 71460

ریبری سوپرجام آلمان را از دست داد

ریبری سوپرجام آلمان را از دست داد

ستاره فرانسوی بایرن‌مونیخ دیدار سوپرجام آلمان را از دست داد.

ستاره فرانسوی بایرن‌مونیخ دیدار سوپرجام آلمان را از دست داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بایرن‌مونیخ و بوروسیا دورتموند چهارشنبه در دیدار سوپرجام آلمان به مصاف هم می‌روند. بایرن‌مونیخ برای دیدار سوپرجام آلمان فرانک ریبری را به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت تا پپ گوآردیولا به فکر جانشین برای ستاره فرانسوی تیمش باشد.

ستاره فرانسوی در تمرینات تیمش از ناحیه زانو دچار مصدومیت شد و تا یک هفته نمی‌تواند تیمش را همراهی کند. ریبری که در ترکیب بایرن برای بازی چهارشنبه حضور نخواهد داشت درباره اهمیت این دیدار گفت: می‌خواهیم فصل را به خوبی شروع کنیم و به قهرمانی برسیم.

فرانک ریبری که به تازگی به تمرین بایرن پیوسته است جام جهانی برزیل را نیز به دلیل مصدومیت کمر از دست داده بود.

بایرن‌مونیخ غیر از ریبری، رافینیا مدافع برزیلی خود را نیز به دلیل مصدومیت در این دیدار در اختیار نخواهد داشت.

دیدار سوپرجام فوتبال آلمان چهارشنبه هفته جاری برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha