• چهارشنبه / ۹ مهر ۱۳۹۳ / ۰۸:۴۰
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 93070905459
  • خبرنگار : 71460

مورینیو: درخشش پاتریسیو نگذاشت بازی پر گل شود

مورینیو: درخشش پاتریسیو نگذاشت بازی پر گل شود

سرمربی چلسی می‌گوید درخشش دروازه‌بان اسپورتینگ مانع شد تا تیمش به یک برد پر گل دست یابد.

سرمربی چلسی می‌گوید درخشش دروازه‌بان اسپورتینگ مانع شد تا تیمش به یک برد پر گل دست یابد.

به گزارش ایسنا، چلسی شب گذشته (سه شنبه) توانست اسپورتینگ لیسبون را در پرتغال شکست دهد و با چهار امتیاز در صدر جدول گروه خود قرار داشته باشد.

ژوزه مورینیو ، سرمربی چلسی پس از پیروزی تیمش برابر اسپورتینگ در نشست خبری خود، گفت: پیروزی در این دیدار برای ما خیلی مهم بود. خوشحالم توانستیم این دیدار خارج از خانه را با برد به پایان برسانیم و در صدر جدول قرار بگیریم. حالا باید دو بازی برابر ماریبور انجام دهیم و در صورت کسب 6 امتیاز تقریبا صعودمان را به مرحله بعد قطعی ‌کرده‌ایم.

سرمربی چلسی درباره پیروزی یک بر صفر تیمش برابر اسپورتینگ، گفت: در حال حاضر در مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا نیستیم که تعداد گل اهمیتی داشته باشد. در مرحله گروهی تنها پیروزی اهمیت دارد. در بازی نخست دو امتیاز برابر شالکه از دست دادیم و حالا ما نتیجه‌ را جبران ‌کرده‌ایم. تساوی در بازی همزمان خیلی به سودمان شد. حالا با 2 امتیاز نسبت به تیم دوم در صدر جدول قرار داریم. حالا همه چیز به خود ما بستگی دارد.

سرمربی پرتغالی چلسی ادامه داد: برابر اسپورتینگ بازی خیلی خوبی را به نمایش گذاشتیم. تمام مسابقه توپ و میدان را در اختیار داشتیم اما نتوانستیم گل دوم را به ثمر برسانیم تا دیگر نگران دقایق پایانی مسابقه نباشیم. خیلی خوشحالم. امشب دروازه‌بان اسپورتینگ بهترین بازیکن زمین بود. تنها دلیلی که باعث شد ما بیش از یک گل به آنها نزنیم، درخشش این دروازه‌بان بود که چند موقعیت گل را از ما گرفت.

سرمربی چلسی بلافاصله پس از پایان بازی به زمین رفت و با روی پاتریسیو، دروازه‌بان اسپورتینگ به خوش و بش پرداخت.

مورینیو در پاسخ به این سوال که چه چیزی به دروازه‌بان اسپورتینگ پس از پایان بازی گفته است، گفت: نمی‌توانم آن حرف‌ها را در اینجا تکرار کنم، چرا که سانسور خواهند شد.

"آقای خاص" در ادامه گفت: این دیدار باید 4-0 یا 5-0 به صود ما به پایان می‌رسید، ولی با درخشش دروازه‌بان اسپورتینگ یک بر صفر به سود ما به پایان رسید. البته باید از نمایش خط دفاع تیمم تمجید کنم که نمایش خوبی داشت و هیچ فرصتی به حریف ندهد. حالا یک روز استراحت داریم و سپس باید خودمان را برای بازی یکشنبه آرسنال آماده کنیم.

ا‌نتها‌ی پیا‌م

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha