• پنجشنبه / ۲۷ آذر ۱۳۹۳ / ۰۹:۲۸
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 93092716075
  • منبع : مطبوعات

ارائه 5 ایده برتر در اولین رویداد ایده بازار مهندسی پزشکی

دبیر اجرایی رویداد ایده بازار مهندسی پزشکی با اشاره به جزئیات پنج ایده برتر اولین دوره ایده بازار گفت: در این رویداد ایده آموزش مجازی جراحی به جراحان به عنوان ایده برتر این رویداد انتخاب شد.

دبیر اجرایی رویداد ایده بازار مهندسی پزشکی با اشاره به جزئیات پنج ایده برتر اولین دوره ایده بازار گفت: در این رویداد ایده آموزش مجازی جراحی به جراحان به عنوان ایده برتر این رویداد انتخاب شد.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، بهزاد سیفی در مراسم افتتاح رویداد ایده بازار مهندسی پزشکی با اشاره به روند اجرای این رویداد، افزود: در این رویداد 61 ایده از 20 دانشگاه و شرکت فعال در حوزه مهندسی پزشکی ارسال شد.

وی اظهار داشت: از این تعداد ایده 45 ایده برای مرحله داوری انتخاب شدند که پس از غربالگری 5 ایده برای ارائه حضوری انتخاب شدند.

سیفی همچنین از ارائه برخی ایده‌ها به صورت پوستر خبر داد و یادآور شد: از این تعداد 27 ایده برای ارائه پوستر انتخاب شدند.

به گفته وی در این ایده بازار 5 ایده آموزش جراحی به جراحان در محیط مجازی، نرم افزار پردازش تصویر آندوسکوپی، تولید دستگاه ادیومتر کلینیکال مبتنی بر نرم افزار، سیستم کنترل قند خون در بخش مراقبت‌های ویژه و ساخت عینک‌ تعیین و اصلاح کننده شماره چشم به صورت حضوری ارائه شد.

آموزش جراحی به جراحان در محیط مجازی

محمدحسین اولیا صاحب ایده آموزش مجازی جراحان با بیان اینکه بر اساس آمارها در آمریکا حدود 4 هزار خطا در حین جراحی رخ می‌دهد، گفت: این خطاها بیشتر ناشی از عدم تجربه کافی جراح است از این رو در این ایده آموزش مجازی جراحی برای جراحان را عنوان کردیم که در این آموزش با توجه به سناریوهای مختلفی که در آن پیاده سازی می شود خطاهای جراح را به وی اعلام می کند.

وی امکان اجرای جراحی باز مانند جراحی های باز قلب و مغز را از مزایای این روش دانست که در نمونه های خارجی تنها برای آموزش جراحی محدود طراحی شده است.

نرم افزار پردازش تصویر آندوسکوپی

افشین خدنگی در باره ایده خود اظهار داشت: در این طرح تصاویر به دست آمده از آندوسکوپی دریافت و با استفاده از روشهای فازی اقدام به پردازش تصاویر خواهد شد. در این روش برخلاف نمونه‌های خارجی پزشک قادر به تشخیص خونریزی و یا وجود پلیپ در دستگاه گوارش خواهد بود.

تولید دستگاه ادیومتر کلینیکال مبتنی بر نرم افزار

مجید کریمی در این باره یادآور شد: این دستگاه برای تشخیص اختلالات شنوایی طراحی شده است به گونه ای که با استفاده از نرم افزاری که برای این دستگاه پیاده سازی شده است قابل کالیبراسیون با انواع هدفونها خواهد بود.

سیستم کنترل قند خون در بخش مراقبت‌های ویژه

الهام نیکزاد با اشاره به وجود 10 میلیون دیابتی در کشور، گفت: افرادی که در بخش ICU بستری هستند نیاز به مونیتورینگ دائمی قند خون دارند از این رو در این طرح ایده طراحی و ساخت دستگاهی برای اندازه گیری قند خون بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه از طریق سنسور است .

به گفته مجری طرح این دستگاه مجهز به مخزن انسولین است که در صورت بالا رفتن میزان قند خون بیمار اقدام به رهایش انسولین به بیمار کند و در صورت افت قند نیز سرم قندی که در این دستگاه تعبیه شده است به بیمار تزریق خواهد شد.

ساخت عینک‌ تعیین و اصلاح کننده شماره چشم

رامین یزدان پرست با بیان اینکه چشم پزشکان برای تعیین نمره چشم از ابزاری به نام "فریم" استفاده می کنند، گفت: در این طرح اقدام به ارائه "فریم مولتی پاور" کردیم که مجهز به دو عدسی است که قابلیت 50 عدسی در آن پیش بینی شده است.

به گفته دبیر اجرایی اولین ایده بازار مهندسی پزشکی، طرح ایده آموزش مجازی جراحی به جراحان به عنوان ایده برتر این رویداد انتخاب شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha