• شنبه / ۶ دی ۱۳۹۳ / ۱۵:۱۵
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 93100602596

نبی: فدراسیون فلسطین کار غیرقانونی انجام داد/ امیدوارم در مورد رفیعی مساعدت شود

دبیرکل فدراسیون فوتبال می‌گوید لغو بازی با فلسطین یک کار غیرحرفه‌ای بود و با آن که می‌توانستیم از این کشور شکایت کنیم اما برای تحکیم رابطه دو کشور گذشت کردیم.

دبیرکل فدراسیون فوتبال می‌گوید لغو بازی با فلسطین یک کار غیرحرفه‌ای بود و با آن که می‌توانستیم از این کشور شکایت کنیم اما برای تحکیم رابطه دو کشور گذشت کردیم.

به گزارش ایسنا، محمدنبی در حاشیه مجمع فدراسیون فوتبال اظهار کرد: امیدوارم چنین جلساتی در طول سال چندین بار برگزار شود چون به آن نیاز داریم.

او اضافه کرد: در این جلسه در خصوص حضور بازرسان مستقل بود که با توجه به توصیه اعضای مجمع قرار شد بندهای تفکیکی آن را هیات رییسه بررسی و تا سه ماه دیگر نظر نهایی خود را اعلام کند.

دبیرکل فدراسیون فوتبال در مورد لغو دیدار با فلسطین نیز اظهار کرد: این یک کار غیر حرفه‌ای بود که از سوی فدراسیون فوتبال فلسطین صورت گرفت و ما به هیچ عنوان انتظار چنین اقدامی را نداشتیم.

نبی در پاسخ به این سوال که آیا شکایتی از فدراسیون فوتبال فلسطین در این زمینه صورت می‌گیرد، گفت:‌ چون به دنبال توسعه و تحکیم روابط بین دو کشور هستیم از این موضوع گذشت می‌کنیم اما انجام نشدن این بازی به تیم ملی لطمه می‌زند.

دبیرکل فدراسیون فوتبال در مورد دیدار با تیم ملی عراق نیز گفت: ما بر اساس قانون فدراسیون جهانی فوتبال برنامه‌ دیدارهای خود را در فیفا دی به فیفا اعلام می‌کنیم. هر دو فدراسیون متعهد می‌شوند تا در این روزها که تعیین می‌شود به مصاف هم بروند. فدراسیون‌های فوتبال عراق و فلسطین هر دو این فرم‌ها را پر کرده بودند و قرار بود در روزهای مشخص به مصاف این دو تیم برویم.

او خاطرنشان کرد: ‌امیدوارم دیدار با تیم ملی فوتبال عراق در روز مشخص شده به خوبی برگزار شود.

نبی همچنین در مورد آخرین وضعیت سروش رفیعی برای حضور در تیم ملی نیز اظهار کرد: در حال حاضر آقایان تاج و کفاشیان تلاش می‌کنند که به نتایج خوبی در این زمینه برسند ولی در نهایت تابع قانون هستیم. امیدوارم مساعدت مناسب در این زمینه صورت بپذیرد. امروز (شنبه) قرار بود آقای کفاشیان با سردار کمالی در ارتباط باشند و این مسئله را پیگیری کنند.

دبیر کل فدراسیون فوتبال با بیان این که فیفا در جریان توافق رسمی فدراسیون ایران و فلسطین برای بازی تدارکاتی بود، درباره منتفی شدن بازی دوستانه تیم ملی بزرگسالان و تیم امید گفت: تصمیم برای این مسابقه با سرمربی تیم ملی بود اگر چه برگزاری آن چندان به صلاح نبود.

مهدی محمدنبی درباره علت لغو بازی تدارکاتی تیم‌های ملی بزرگسالان و امید اظهار کرد: این مسابقه باید با نظر سرمربی تیم ملی بزرگسالان انجام می‌شد. اگر چه برگزاری بازی تدارکاتی میان دو تیم ملی که رده سنی متفاوتی از هم دارند، چندان مرسوم و درست نیست. به هر حال هر تیمی جایگاه خودش را دارد و تیم ملی بزرگسالان هم برای بازی با فلسطین برنامه‌ریزی کرد.

وی با بیان این که خودش چندان از موضوع سرپرستی در تیم ملی اطلاع دقیقی نداشته است، تصریح کرد: علی کفاشیان، رییس فدراسیون در عین حال مسئولیت سرپرستی تیم ملی در جام ملت‌های استرالیا را به بنده سپرد و ما دوشنبه شب عازم استرالیا می‌شویم.

نبی در پاسخ به این سوال که آیا بازی تدارکاتی با فلسطین طبق هماهنگی‌های کامل با فیفا بوده و بر این اساس می‌توانید طلب خسارت کنید، گفت: تمام بازی‌های تدارکاتی این چنینی تیم ملی باید با تایید فیفا باشد. هر دو کشور باید فیفا را در جریان مسابقاتشان قرار دهند. بازی با فلسطین هم طبیعتا به این گونه شد. البته فیفا می‌گوید درست است که بازی‌ها دوستانه انجام می‌شود اما بهتر است از داوران بین‌المللی اهل کشورهای دیگر استفاده کنید. البته ما توافقی که با فدراسیون فلسطین داشتیم قرار بود داور ایرانی این مسابقه را قضاوت کند.

وی افزود: به هر حال مکاتبات با فلسطین انجام شده بود و توافقنامه ای که به امضای هر دو فدراسیون رسیده بود، را به فیفا دادیم. اکنون ایران می‌تواند طلب خسارت کند اما دیگر مقابل فلسطین دیگر چنین کاری نمی‌کنیم. اقدام آنها غیر حرفه‌ای بود.

دبیر کل فدراسیون فوتبال در پایان گفت: تیم ملی هم اکنون در اردو است و از شرایط خوبی برخوردار است و ما به استرالیا می رویم و در آنجا با عراق بازی خواهیم کرد. آن مسابقه به قوت خود باقی است.

ا‌نتها‌ی پیا‌م

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha