• سه‌شنبه / ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۲:۱۶
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 93121207169
  • خبرنگار : 71486

قلعه‌نویی: آقای فتح‌الله‌زاده! وقتی پول هست شما هم هستید/ نباید به مردم دروغ بگوییم

قلعه‌نویی: آقای فتح‌الله‌زاده! وقتی پول هست شما هم هستید/ نباید به مردم دروغ بگوییم

امیر قلعه‌نویی به اظهارات علی فتح‌الله‌زاده واکنش نشان داد. او مدیرعامل سابق استقلال را متهم کرد که می‌خواهد خود را با نام او و استقلال یک ماه مطرح نگه دارد، او می‌گوید که نباید به مردم دروغ گفت.

امیر قلعه‌نویی به اظهارات علی فتح‌الله‌زاده واکنش نشان داد. او مدیرعامل سابق استقلال را متهم کرد که می‌خواهد خود را با نام او و استقلال یک ماه مطرح نگه دارد، او می‌گوید که نباید به مردم دروغ گفت.

به گزارش ایسنا، امیر قلعه‌نویی ضمن انتقاد شدید از علی فتح‌الله‌زاد‌ه گفت: من وجدانا صحبت‌های فتح‌الله‌زاد‌ه را نخوانده‌ام، ولی پاسخگوی صحبت‌هایی که علیه من کرده است هستم. برای او احترام قائلم. نمی‌دانم چرا این صحبت‌ها را کرده است. برایم جای تعجب دارد که او هر هفته‌ درباره استقلال صحبت می‌کند. شاهد بودید در بازی پرسپولیس و لخویا، پیشکسوتان پرسپولیس چه صحنه‌های زیبایی را ایجاد کردند. برایم جای تعجب دارد که چرا این پیشکسوتان به تیم‌شان کمک می‌کنند اما این دوستان مرتبا درباره من و استقلال حرف می‌زنند، آیا کسی جز من وجود ندارد که درباره‌اش حرف بزنند. فکر کنم می‌خواهند با نام من و استقلال خود را مطرح کنند.

او افزود: آن زمانی که استقلال دسته سه بود من در استقلال بودم آقای فتح‌الله‌زاد‌ه کجا بود؟ این دوستان آن زمان از 30 کیلومتری باشگاه هم رد نمی شدند. خانه ما هم در امیرآباد استراحت گاه بازیکنان بود. در ضمن مگر همین استقلال در زمان فتح‌الله‌زاد‌ه نهم و سیزدهم نشده است؟

وی ادامه داد: جالب است که همان تیم نهم و سیزدهم جدول را ما آمدیم و قهرمان کردیم. یک بار تیم را قهرمان حذفی کردیم و گفتیم جام متعلق به پورحیدری است و یکبار هم گفتیم که جام متعلق به کریمی و حجازی است. در ضمن مگر من همان کسی نیستم که بعد از جام ملت‌ها گفتم که همه نتایج به گردن من است؟ مگر قبل از بازی با تراکتورسازی در فصل قبل نگفتم که من مقصر هر نتیجه‌ای هستم که در پایان فصل به دست بیاوریم؟ دوستان من برای استقلال خرج کرده‌اند و ای کاش دوستان ارزش‌ها را حفظ کنند.

سرمربی استقلال در پاسخ به این سوال که فتح‌الله زاده گفته که آیا فولاد جباری را داشته که قهرمان شده‌ است، گفت: باید فنی حرف بزنیم. بالاتر از برزیل سراغ دارید؟ دو بازی یکی از بازیکنانش را نداشت و 10 گل دریافت کرد. علت قهرمان فولاد این بود که آنها از ابتدا تا پایان فصل تیم را به صورت کامل داشتند. مگر امثال بختیار رحمانی و شریفات کمتر از جباری هستند؟ نباید به مردم دروغ بگوییم.

وی گفت: اگر الان فولاد نتیجه نمی گیرد به دلیل مشکلات بیرونی و سربازی بازیکنانش است. من همیشه فلسفه خودم را در مربی‌گری داشته ام و سوال من این است که این چه قراردادی است که بازی وسط فصل به قطر رفته است؟ ما آمدیم در استقلال حمودی و حیدری را زوج کردیم. با قدرت تا هشتم تیم آسیایی بالا آمدیم و همان تیم، تیم ملی را به جام جهانی برد. حالا باید تیم را تقویت می کردیم یا بازیکنان را باید یکی یکی از دست می دادیم؟ طبیعی است که باید تقویت می‌شدیم که نشدیم. من می‌گویم به هر دلیلی جباری و حمودی از استقلال رفته‌اند و فتح‌الله زاده مقصر نبوده است. این بحث چه ارتباطی به او دارد؟

قلعه‌نویی که با رادیو جوان گفت‌وگو می‌کرد، افزود: جالب است که این راهم بگویم که رقم درخواستی جباری زیاد هم نبود و او از سه چهار بازیکن آن فصل کمتر گرفته بود.

او در پاسخ به این سوال که نظرش راجع به اینکه فتح‌الله زاده گفته اگر مدیرعامل استقلال شود، منصوریان را سرمربی این تیم می‌کند، بیان کرد: من هم این صحبت را شنیده‌ام. سوال من این است که در این اوج حساسیت برای قهرمانی در لیگ، این صحبت‌ها چه معنی‌ایی دارد؟ من خیلی هم علاقه دارم که مجیدی و منصوریان روزی سرمربی استقلال شوند. من به خود منصوریان هم این را گفته‌ام و گفته‌ام که او لیاقت این کار را دارد.

قلعه‌نویی در پایان اضافه کرد: آقای فتح‌الله زاده، آن زمان که بازیکنان در خانه ما بودند و در دسته سه بودیم شما کجا بودید؟ زمانی که پول هست شما هستید و در بی پولی استقلال مال ما می‌شود. من سه قهرمانی لیگ برتر و دو قهرمانی حذفی با استقلال دارم. هیچ منتی هم ندارم. من از بزرگترین قراردادها بخاطر استقلال گذشته ام و یک سوال دیگر هم دارم و آن هم اینکه آیا اتلتیکو مادرید که قهرمان اسپانیا شد هم به اندازه بارسلونا و رئال بازیکن داشت؟

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۱۲-۱۲ ۱۳:۰۰

شما ليست بازيهای آسيايي را نفرستادين تيم رفت دسته 3حالا چراديگه منت ميذاري هركاري كردين وظيفتون بوده

avatar
۱۳۹۳-۱۲-۱۲ ۱۴:۰۳

دسته 3 تنها نکته ي اين مصاحبه است

avatar

مدير محبوب ما حاج علي فتح الله، فقط يه گله‌اي دارم از حاج فتل. اينکه چرا پارسال پاي ع و دلال ها و دوستان بزرگواااار که آقا جواد نکونام هم اشاره کرده بود و رو از تيم نبريديد، بعد اينکه چرا لباس استقلال پارسال تغيير کرد؟

avatar
۱۳۹۳-۱۲-۱۲ ۱۵:۲۷

کل ايران بد هستن فقط شما خوب و پاکيد ، با همه دعوا دارين ، همه ديگه شما رو شناختن آقاي قلعه نويي

avatar
۱۳۹۳-۱۲-۱۲ ۱۹:۱۹

امير قلعه نويي به هيچ کس رحم نمي کند به هرکسي که دلش بخواهد توهين و از او انتقاد تند ميکند . فکر ميکند به کجا رسيده است

avatar
۱۳۹۳-۱۲-۱۲ ۲۳:۱۳

من ي سوال از دوستان دارم مگه امير راجع به مظلومي و يه سري پيشكسوتها و حاجي حرفي زده بود!!!!!! روزنامه‌ها رفتن سراغ اين دوستان وشروع كردن به سوالهاي تفرقه انگيز اينها هم وارد بازي شدن جالبه كه هروقت تيم در حال اوج گرفتنه و اوايل فصل همه ميريزن سر تيم و استقلال و بعضي از دوستان كه مطمئنا طرفدار تيم نيستن و عاشق تيپ بازيكن هستن همراه ميشن براي تيمي كه بيشترين شانس و براي قهرماني داره

avatar
۱۳۹۳-۱۲-۱۳ ۰۱:۴۴

بعد بگين ما کي رفتيم دسته 3 :)) به اميد روز هاي خوب براي استقلال و پرسپوليس