• دوشنبه / ۱۶ شهریور ۱۳۹۴ / ۲۳:۴۲
  • دسته‌بندی: کشتی، رزمی
  • کد خبر: 94061610571
  • خبرنگار : 71506

/مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی جهان - لاس‌وگاس/

پیروزی شیرین رضایی و عبدولی در اولین گام

پیروزی شیرین رضایی و عبدولی در اولین گام

قاسم رضایی نماینده وزن 98 کیلوگرم ایران در نخستین مصاف خود در رقابت‌های جهانی کشتی فرنگی به مصاف اسلام ماگومدوف چهره نامدار روسیه رفت و موفق به شکست حریف خود شد تا پس از پیروزی عبدولی دومین پیروزی نصیب کشتی فرنگی ایران شود.

قاسم رضایی نماینده وزن 98 کیلوگرم ایران در نخستین مصاف خود در رقابت‌های جهانی کشتی فرنگی به مصاف اسلام ماگومدوف چهره نامدار روسیه رفت و موفق به شکست حریف خود شد تا پس از پیروزی عبدولی دومین پیروزی نصیب کشتی فرنگی ایران شود.

به گزارش ایسنا، در ادامه رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی جهان 2015 که در لاس وگاس آمریکا در جریان است، قاسم رضایی فرنگی‌کار وزن 98 کیلوگرم ایران که مدال طلای المپیک لندن را در کارنامه خود دارد،در نخستین مصاف خود در رقابت‌های جهانی 2015 لاس وگاس رو در روی اسلام ماگومدوف قهرمان بازی‌های اروپایی از روسیه رفت و در پایان با حساب 4 بر 2به برتری دست یافت.این دیدار به اعتقاد بسیاری از کارشناسان فینال زودهنگام این وزن در رقابت‌های جهانی بود.رضایی در ادامه باید با دانیل لوگو کوبرا از کوبا مبارزه کند.رضایی در دور نخست با قرعه استراحت روبرو شد.

پیش از این سعید عبدولی فرنگی‌کار وزن 75 کیلوگرم ایران در دور اول استراحت کرد سپس به مصاف خاشیمبکوف از ازبکستان رفت و در پایان موفق شد با نتیجه 8 بر صفر حریف خود را شکست دهد.

وی در دور بعد به مصاف کشتی‌گیر پیروز مبارزه نمایندگان فلسطین و آلمان خواهد رفت.

در این وزن 46 کشتی‌گیر حضور دارند و کشتی‌گیرانی چون مادسن از دانمارک، بسیک از آمریکا دارنده مدال برنز جهان و نمایندگان بلغارستان و گرجستان در گروه عبدولی هستند.

از نتایج قابل توجه در رقابت‌های دور نخست وزن 75 کیلوگرم می‌توان به شکست آرسن جولفالاکیان قهرمان 2014 جهان نایب قهرمان المپیک لندن با نتیجه 6 بر صفر مقابل رومن ولاسوف روس دارنده مدال طلای المپیک 2008 پکن اشاره کرد.آرسن مورس علی اف آذربایجانی که برنز جهان را در کارنامه خود دارد نیز به سختی و با نتیجه 3 بر 2 از سد خوان آنجل اسکوبار از مکزیک گذشت.

پیش از این مهدی زیدوند فرنگی‌کار وزن 66 کیلوگرم ایران در دور نخست مقابل استوان لوای از اسلواکی و دارنده مدال برنز اروپا به روی تشک رفت و در پایان با نتیجه 4 بر صفر شکست خورد.

زیدوند برای ادامه کار در گروه بازنده‌ها باید منتظر راه‌یابی حریفش به فینال باشد که تقریبا بعید به نظر می‌رسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۶-۱۷ ۰۰:۰۰

ماشالا بچه انديمشک.

avatar
۱۳۹۴-۰۶-۱۷ ۰۰:۳۳

سلام .با تشکر فراوان از قاسم رضايي که باز هم اين پهلوان دلير باعث سرافرازي همه ما ايرانيان در لاس وگاس شد..ممنونم قاسم رضايي...