• سه‌شنبه / ۱۷ شهریور ۱۳۹۴ / ۱۹:۲۰
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 94061711337
  • خبرنگار : 71460

تری: خودم را برای مورینیو زیر اتوبوس می‌اندازم

تری: خودم را برای مورینیو زیر اتوبوس می‌اندازم

کاپیتان چلسی می‌گوید حاضر است همه کار برای مورینیو انجام دهد و حتی خودش را زیر اتوبوس بیندازد.

کاپیتان چلسی می‌گوید حاضر است همه کار برای مورینیو انجام دهد و حتی خودش را زیر اتوبوس بیندازد.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی اکسپرس، جان تری برای نخستین بار از سوی ژوزه مورینیو تعویض شد. این در حالی است که او فصل قبل در تمام بازی‌ها در کنار چند بازیکن دیگر مورد اعتراض سرمربی پرتغالی چلسی قرار گرفت. پیرس مورگان ژورنالیست هوادار آرسنال اخیرا اعتراف کرد که از تری در روزهای پایانی نقل و انتقالات خواسته که به مانند پتر چک راهی ترکیب توپچی ها شود.

جان تری در واکنش به رفتن به تیم دیگری در لیگ برتر گفت: هرگز این کار را انجام نمی‌دهم حتی اگر مجبورم هم کنند. فقط دوست دارم زیر نظر مورینیو کار کنم و برای او همه کار می کنم و حاضرم خودم را زیر اتوبوس بیندازم.

جان تری 34 سله در چند روز گذشته از تعطیلات باشگاهی استفاده کرده و به شدت به صورت انفرادی تمرین کرده تا به فرم خوب خود برگردد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha