• جمعه / ۲۰ شهریور ۱۳۹۴ / ۲۱:۱۵
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 94062012745
  • خبرنگار : 71460

غیبت مسی در تمرین بارسلونا به دلیل به دنیا آمدن دومین فرزندش

غیبت مسی در تمرین بارسلونا به دلیل به دنیا آمدن دومین فرزندش

فوق ستاره فوتبال جهان امروز جمعه شاهد به دنیا آمدن دومین فرزند خود بود تا با روحیه‌ای خوب برای بازی با اتلتیکومادرید آماده شود.

فوق ستاره فوتبال جهان امروز جمعه شاهد به دنیا آمدن دومین فرزند خود بود تا با روحیه‌ای خوب برای بازی با اتلتیکومادرید آماده شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از ال موندو، لیونل مسی امروز جمعه شاهد به دنیا آمدن دومین فرزند خود بود. او این بار نیز صاحب یک پسر دیگر شد و اسم او را متئو گذاشته است.

مسی امروز در تمرینات تیمش غایب بود تا در بیمارستان کنار همسرش باشد ولی با وجود غیبت در تمرینات تیمش در بازی برابر اتلتیکو به میدان خواهد رفت.

فرزند اول مسی تیاگو نام دارد و شباهت زیادی به کودکی لیونل مسی دارد و حالا با به دنیا آمدن دومین فرزند لیونل جمع خانواده مسی تکمیل شد.

بارسلونا فردا شنبه باید در دیداری حساس در لیگا برابر اتلتیکومادرید به میدان برود. مسی تاکنون نتوانسته است در لیگا برای تیمش گلزنی کند و یک ضربه پنالتی را هم از دست داده و باید دید پاقدم فرزند دومش برای او چگونه خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha