• چهارشنبه / ۱۵ مهر ۱۳۹۴ / ۱۸:۴۰
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 94071510374
  • خبرنگار : 71460

ماتا: بهترین دوران فوتبالم با بنیتس بود

ماتا: بهترین دوران فوتبالم با بنیتس بود

ستاره اسپانیایی منچستریونایتد با حمایت از رافائل بنیتس عنوان کرد بهترین دوران فوتبالش را با این مربی در انگلیس پشت سر گذاشته است.

ستاره اسپانیایی منچستریونایتد با حمایت از رافائل بنیتس عنوان کرد بهترین دوران فوتبالش را با این مربی در انگلیس پشت سر گذاشته است.

به گزارش ایسنا و به نقل از ساکرنت، خوان ماتا که با درخشش در منچستریونایتد در هفته های نخست لیگ برتر به تیم ملی کشورش برای دور آخر انتخابی یورو 2016 دعوت شده در گفت‌وگو با خبرنگاران اسپانیایی صحبت کرد.

در حالی که انتقادات زیادی از بنیتس به دلیل تاکتیک های او در بازی با آتلتیکو در داربی مادرید به گوش رسید، ماتا نظری مخالف دارد و عنوان کرد بنیتس بهترین مربی برای رئال است.

او در ادامه گفت: هیچ‌وقت دورانی که با بنیتس در انگلیس را داشتم را فراموش نمی‌کنم. من بهترین دوران حرفه‌ای خودم را در چلسی زیر نظر او داشتم. او تازه چند هفته است هدایت رئال را بر عهده گرفته و مدت‌ها در لیگ اسپانیا مربیگری نکرده است. معتقدم که بنیتس این توانایی را دارد تا در رئال نیز خود را اثبات کند و بهترین نتایج را با این تیم بگیرد.

ماتا در ادامه درباره شرایط خود در این فصل گفت: متاسفانه شکست بدی را در این هفته متحمل شدیم ولی از عملکرد خود راضی هستم. این هفته باید خود را بازیابی کنیم و بتوانیم دو دیدار سختی که داریم را با برد پشت سر بگذاریم. فراموش نکنید ما در لیگ قهرمانان نیز بازی خود را برده‌ایم و حالا باید به دیدار سسکا مسکو برویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha