روز گذشته ناظر فدراسیون جهانی والیبال روز پر کاری را در جزیره کیش پشت سر گذاشت.
به گزارش ایسنا، ایلیا اولودورسکی ناظر FIVB در تور جهانی والیبال ساحلی جزیره کیش صبح دیروز شنبه هشتم آذرماه جهت بازدید از امکانات ایران برای میزبانی این رقابتها که قرار است بهمن ماه سال جاری برگزار شود، وارد جزیره کیش شد و بلافاصله در هتل داریوش در جلسه معارفه با مسئولhن برگزاری به بیان نکاتی در خصوص اهمیت و ملزومات برگزاری این مسابقات اشاره کرد.
ناظر روسی فدراسیون جهانی عصر روز گذشته به همراه مسئولان کمیته های برگزاری این تورنمنت به زمین های ساحلی جریزه کیش رفت و پس از بازدید از فضای موجود و بررسی گزارش روند آماده سازی زمین های ساحلی به اتفاق غفار درخشنده مدیر تورنمنت و مدیر رویداد های بین المللی فدراسیون والیبال و کسری غفوری مسئول مسابقات و دبیر کل سازمان ساحلی اقدام به تهیه نقشه زمین های ساحلی بر اساس استاندارد های برگزاری تور جهانی نمود.
بر این اساس مقرر شد یک زمین اصلی به همراه 1100 جایگاه تماشاگر و سکو های مقامات و تیم ها و همچنین سه زمین دیگر در مجاورت زمین اصلی و یک زمین مخصوص گرم کردن بازیکنان تا 15 ژانویه 2016 آماده بهره برداری برای برگزاری مسابقه شود.
ایلیا ضمن تاکید بر نیاز به 300 تن شن برای هر زمین، وجود جایگاه مخصوص مقامات ویژه و مرکز رسانه ای مجهز، تهیه تابلو های راهنمای کافی و همچنین پخش مستقیم تلویزیونی دیدار های نیمه نهایی و فینال به صورت اچ دی را از دیگر الزامات فدراسیون جهانی برای برگزاری این مسابقات دانست.
ناظر فدراسیون جهانی در این بازدید ضمن تاکید بر وجود کار تیمی منسجم برای برگزاری مناسب این رقابت ها، خطاب به مسئولان برگزاری مسابقات گفت: من برای کمک به شما اینجا هستم. ما باید با کمک هم و در کنار هم برای برگزاری این تورنمنت مهم تلاش کنیم. این یک کار تیمی است و بدون همدلی نمیتوانیم موفق شویم. این مسابقات برای فدراسیون جهانی اهمیت زیادی دارد.
انتهای پیام


نظرات