• دوشنبه / ۹ آذر ۱۳۹۴ / ۱۰:۱۴
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 94090905579
  • خبرنگار : 71523

معاون آموزشی وزیر علوم به ایسنا خبر داد

عضویت مجدد ایران در هیئت اجرایی یونسکو/ تصویب آیین‌نامه کمیته ملی آموزش عالی یونسکو

عضویت مجدد ایران در هیئت اجرایی یونسکو/ تصویب آیین‌نامه کمیته ملی آموزش عالی یونسکو

معاون آموزشی وزیر علوم از عضویت مجدد ایران در هیئت اجرایی یونسکو بعد از گذشت یه دهه خبر داد.

معاون آموزشی وزیر علوم از عضویت مجدد ایران در هیئت اجرایی یونسکو بعد از گذشت یه دهه خبر داد.

دکتر مجتبی شریعتی نیاسر در گفت‌وگو با خبرنگار«دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با اشاره به جلسه صبح امروز یونسکو اظهار کرد: در این جلسه مباحث خوبی مطرح شد که یکی از مهمترین آنها عضویت مجدد ایران بعد از 10 سال در هیئت اجرایی یونسکو بود که با 128 رأی از مجموع حاضر در یونسکو صورت گرفت.

وی با بیان اینکه از 196 کشور فقط 58 کشور در این هیئت حضور دارند تاکید کرد: عضویت مجدد ایران در این هیئت گام بسیار خوبی است.

معاون آموزشی وزیرعلوم در ادامه با اشاره به جایزه ابن سینا، اظهارکرد: امسال این جایزه که به پیشنهاد کشور ایران طراحی شده به یک دانشمند مسلمان پاکستانی که رئیس فرهنگستان علوم پاکستان است تعلق گرفت و این جایزه دارای اهمیت ویژه‌ای از نظر اخلاق و علم و فناوری بوده و جایگاه ایران را در محافل بین المللی نشان می‌دهد.

شریعتی در خاتمه افزود: همچنین در جلسه امروز آیین‌نامه کمیته ملی آموزش عالی یونسکو که در مورد بین المللی کردن آموزش عالی، ارتقاء آموزش عالی،‌ نوآوری در آموزش عالی و غیره است به تصویب رسید که در در مورد موارد ذکر شده بر اساس شاخص‌های یونسکو گام‌های موثری برداشته خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha