• سه‌شنبه / ۱۷ آذر ۱۳۹۴ / ۰۷:۲۸
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 94091709916
  • خبرنگار : 90111

منزس سرمربی شاندونگ چین شد

منزس سرمربی شاندونگ چین شد

سرمربی سابق تیم ملی فوتبال برزیل به عنوان سرمربی جدید شاندونگ چین انتخاب شد تا سومین مربی بزرگ و سرشناس برزیلی باشد که در لیگ چین مربیگری می کند.

سرمربی سابق تیم ملی فوتبال برزیل به عنوان سرمربی جدید شاندونگ چین انتخاب شد تا سومین مربی بزرگ و سرشناس برزیلی باشد که در لیگ چین مربیگری می کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از eremnews، باشگاه کروزیرو برزیل از توافق نهایی مانو منزس سرمربی این تیم با باشگاه شاندونگ چین خبر داد و اعلام کرد که او به زودی راهی چین می شود تا هدایت تیم جدیدش را بر عهده گیرد.

در بیانه باشگاه کروزیرو آمده است: منزس به باشگاه ما خبر داد که به پیشنهاد باشگاه شاندونگ جواب مثبت داده است و راهی این تیم خواهد شد.

منزس سابقه مربیگری در کورینتیانس و گریمو را هم را هم در کارنامه دارد. او از سال 2010 تا 2012 هم هدایت تیم ملی فوتبال برزیل را برعهده گرفت و نتوانست با این تیم عملکرد خوبی داشته باشد.

منزس سومین مربی سرشناس برزیلی است که در لیگ چین مربیگری خواهد کرد. فیلیپه اسکولاری هدایت گوانگژو و لوگزامبورگو هم هدایت تیانجین را بر عهده دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha