• سه‌شنبه / ۲۵ اسفند ۱۳۹۴ / ۱۴:۵۵
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 94122515945
  • منبع : مطبوعات

مشاور فرهنگی و رسانه‌ای فرمانده کل سپاه پاسداران:

دشمن در بستر جنگ نرم جنگ ادراکی علیه ملت ایران را آغاز کرده است

دشمن در بستر جنگ نرم جنگ ادراکی علیه ملت ایران را آغاز کرده است

مشاور فرمانده کل سپاه گفت: دشمن در بستر جنگ نرم، جنگ ادراکی را با مردم ایران در عرصه دیپلماسی عمومی آغاز کرده است و در این مدیریت ادراک قصد دارند عواطف، احساسات و افکار را تغییر دهند.

مشاور فرمانده کل سپاه گفت: دشمن در بستر جنگ نرم، جنگ ادراکی را با مردم ایران در عرصه دیپلماسی عمومی آغاز کرده است و در این مدیریت ادراک قصد دارند عواطف، احساسات و افکار را تغییر دهند.

به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، حمیدرضا مقدم فر مشاور فرهنگی و رسانه‌ای فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم تجلیل از بسیجیان سایبری تهران که در سالن شهید رشادی سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) برگزار شد، گفت: سپاه تهران رویکرد جدیدی آغاز کرده است و با شکل جدیدی از مقابله با تهدیدات و حملات جدید دشمن در بدنه بسیج شکل گرفت و آن توجه به فضای سایبری و شبکه های اجتماعی بوده تا موجب ناامیدی و یأس دشمن شود.

وی با اشاره به اینکه دشمن نباید امیدوار باشد تا در پایتخت حرکتی را انجام داده و مردم را فریب دهد، عنوان کرد: دشمنان در فتنه 88 این امید را داشتند که جریانی در تهران شروع شده و به اهداف خود برسند اما مردم با حضور در 9 دی دشمن را مأیوس کردند.

مقدم فر با بیان اینکه پروژه فریب دشمن را، باید دگرگون کرد عنوان کرد: دشمن در بستر جنگ نرم، جنگ ادراکی را با مردم ایران در عرصه دیپلماسی عمومی آغاز کرده است و در این مدیریت ادراک قصد دارند عواطف، احساسات و افکار را تغییر دهند.

مشاور فرهنگی و رسانه ای فرمانده کل سپاه پاسداران در ادامه گفت: در دنیای امروزی رسانه های نوین جا باز کرده است به خصوص در کشور و در حال عملیات در این فضا هستند. امروز تلگرام در ایران22 میلیون عضو دارد و روزانه یک میلیون و 600 پیام رد و بدل می شود بنابراین دشمن به این فضاها امید بسته است.

وی گفت: دشمن پلورالیسم را با روی کار آمدن دوم خرداد ایجاد کردند و به آن امید بسته بودند و قصد داشتند در کشور پولولاریسم را جایگزین معارف دینی کنند که شکست خوردند. دشمن امروز در شبکه های اجتماعی از این نوع پیام ها انتشار می دهد.

مقدم فر در ادامه خاطرنشان کرد: امروز دشمن می گوید حرکت داعش و تکفیری ها روی بستر اهل سنت است تا جنگ بین شیعه و سنی راه بیاندازند و اعتقاد دارند اگر ما بتوانیم این جنگ را در سال های آینده ادامه دهیم منجر به حذف اسلام می شود.

مشاور فرهنگی و رسانه ای فرمانده کل سپاه پاسداران اظهار داشت: پیام رهبری در قالب نامه به جوانان اروپایی و آمریکایی شکافی در اهداف دشمن ایجاد کرد تا نتوانند جنگ بین شیعه و سنی راه بیاندازند.

مقدم فر در ادامه گفت: رسانه ها در گذشته پیام روشن فکری داشتند که اعتقاد داشتند که هر نفر باید یک رسانه باشد ولی امروز می گویند هر نفر باید چند رسانه باشد، افرادی که در گردان های سایبری حضور دارند باید صحنه را به خوبی درک کنند و مراقب باشند تا در جبهه دشمن بازی نکنند.

وی توجه به محتوا را از پیش شرط های مهم در جنگیدن در فضای سایبری دانست و عنوان داشت: امروز جبهه سایبری انقلاب اسلامی که تهران مهم ترین بخش آن است، نباید در فرم متوقف شود و باید روی محتوا تمرکز داشت.

مقدم فر در ادامه خاطرنشان کرد: باید دیالکتیک داد و ستد را بلد باشیم و امروز بر ما ثابت شد که دشمن از چه فضاهایی استفاده می کند، اگر می خواهیم در این فضاها پیشرفت داشته باشیم باید مخاطب شناسی کنیم و نباید فقط مخاطبمان حزب اللهی ها باشند و همچنین نباید بگذاریم پروژه فریب در جامعه در مخاطبانمان حاکم شود.

مشاور فرهنگی و رسانه ای فرمانده کل سپاه پاسداران در پایان با اشاره به اینکه باید در این عرصه وسیله و اهدافمان را درست انتخاب کنیم، عنوان کرد: فضای مجازی اصولمان حلال و حرام خدا باشد و از این جلوتر نرویم و همچنین مانند دشمن در این فضاها کار نکنیم.

بر اساس این گزارش، منصور امینی جانشین فرمانده قرارگاه فضای مجازی سپاه تهران در همایش تجلیل از بسیجیان سایبری تهران که در سالن شهید رشادی سپاه حضرت رسول الله (ص) تهران برگزار شد، گفت: بسیجیان با خلاقیت خود چند سالی است که برنامه های سایبری را با کمترین منابع در سطح بسیج اجرا کردند.

وی با اشاره به اینکه بیش از دو هزار نفر در خبرگزاری بسیج پرس حضور دارند، عنوان کرد: خبرنگاران خبرگزاری بسیج پرس با کمترین امکانات با تکیه بر نیروی بسیجی به مرحله ای رسیده اند که اخبار همه برنامه های سراسر کشور را پوشش می دهند. بیشترین تعداد خبرنگار در بین خبرگزاری ها، در خبرگزاری بسیج پرس وجود دارد.

جانشین فرمانده قرارگاه فضای مجازی سپاه تهران در ادامه گفت: بیش از 2500 سایت در سطح نواحی و اقشار بسیج در سایت قسم فعال و قابل دیدن هستند.

امینی با اشاره به اینکه قرار بود یک گردان سایبری در نواحی سازماندهی شوند، خاطرنشان کرد: گردان های سایبری سپاه تهران مانند گردان های عاشورا سازماندهی شده اند و بر اساس جنگ سایبری و فرهنگی این گردان ها شکل گرفتند. امروز در هر ناحیه بسیج مقاومت تهران حداقل یک گردان سایبری تشکیل شده است.

وی در این رابطه افزود: گردان های سایبری نسبت به گردان های عاشورا و گردان های نظامی از حیث حضور و سازماندهی کمتر نیستند و در برخی از نواحی مقاومت بیش از یک گردان سایبری وجود دارد.

امینی تصریح کرد: سایت های متنوعی در قرارگاه فضای مجازی سپاه تهران در عرصه های بین الملل، سبک زندگی و اقتصادی در حال فعالیت هستند.

جانشین فرمانده قرارگاه فضای مجازی سپاه تهران در پایان تصریح کرد: بسیجیان در شبکه های اجتماعی حضور دارند و جریان سازی می کنند؛ این کار جهاد گونه در سطح فضای مجازی ادامه پیدا خواهد کرد تا زمانی که به نقطه مطلوب که مدنظر رهبری است، برسیم و ما هنور در نقطه ابتدایی آن هستیم.

سردار سرتیپ محسن کاظمینی فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ در مراسم تجلیل از بسیجیان سایبری تهران که در سالن اجتماعات شهید رشادی برگزار شد با نثار سلام و درود به روح پاک شهدا و امام شهدا و همچنین آرزوی طول عمر و سلامتی برای رهبر معظم انقلاب و با تقدیر از فعالان عرصه فضای مجازی اظهارداشت: وقتی چهار سال پیش من به سپاه تهران آمدم با خودم فکر می کردم که آیا می شود فضایی را برای فعالیت بسیجیان در عرصه مجازی ایجاد کرد که این ایده و فکر من با مخالفت شدید بسیاری از افراد رو به رو شد.

وی افزود: بسیاری به ما می گفتند که نباید بسیجیان وارد این عرصه شوند زیرا این فضا متعلق به غربی هاست اما من می گفتم که با توجه به فرمایشات رهبری باید در این عرصه وارد شویم و کارهای مفیدی را انجام بدهیم.

کاظمینی در ادامه بیان داشت: امروز بسیاری از همان کسانی که به ما می گفتند ورود به فضای مجازی برای بسیجیان کار خوبی نیست و زیان های بسیاری در پی خواهد داشت اکنون به دنبال تشکیل گروه ها و قرارگاه فضای مجازی مشابه هستند.

فرمانده سپاه تهران با بیان اینکه نقطه ای که امروز در آن قرار گرفته ایم قرار نبوده است که در اینجا باشیم اظهارداشت: با تلاش بسیار شما بسیجیان باید به پیشرفت های بسیاری برسیم و در این راه چندین کار باید انجام داد. اول اینکه در سپاه تهران هیچ معاونت و مجموعه ای حق تاسیس قرارگاه فضای مجازی را ندارد و اگر کسی می خواهد در این عرصه فعالیت کند باید در ساختار فضای مجازی قرار بگیرد.

وی در ادامه سخنان خود بیان داشت: ما از گردان های فضای مجازی توقع عملیات هایی مانند فتح المبین و بیت المقدس را داریم زیرا با وجود 25 گردان سایبری در سپاه تهران باید عملیات های موفقیت آمیزی همچون بیت المقدس و فتح المبین صورت بگیرد.

کاظمینی در ادامه با تاکید براینکه انتشار و توسعه برای ما بسیار ضروری است اظهارداشت: باید بهترین اطلاعات واخبار تولید و در مجموعه های مجازی و سایبری درسطح جهان گسترش یابد البته کارهایی که در حوزه فضای مجازی انجام می شود باید فاخر و تاثیرگذار باشد.

وی افزود: باشگاه خبرنگاران سپاه تهران به معنای آن است که در تمامی پایگاه ها، مساجد و ادارات چندین خبرنگار بسیجی و فعال داشته باشیم که به صورت حرفه ای اخبار را پیگیری و اطلاع رسانی کنند و سایت قسم باید از 10 سایت برتر کشور بشود که این کار دور از دسترس نیست زیرا تا کنون تنها از 5 الی 10 درصد ظرفیت های موجود استفاده شده است.

فرمانده سپاه تهران در ادامه سخنان خود با اشاره به مبارزه رزمندگان جبهه مقاومت در سوریه، یمن و عراق با تروریست ها بیان داشت: خبرنگاران بسیجی باید اخبار جبهه مقاومت را به بهترین شکل پوشش دهند.

وی در ادامه گفت: باید یک پایگاه ویژه فضای مجازی در هر ناحیه ایجاد شود تا فعالان عرصه فضای مجازی در این پایگاه ها فعالیت خود را به نمایش آن در بیاورند زیرا در 17 ربیع الاول امسال رهبری رمز عملیات تمدن سازی را کلید زدند و ما را به مرحله تمدن سازی سوق دادند. ایشان در گذشته انقلاب را به چند مرحله تقسیم کرده بودند ابتدا جامعه سازی و دولت سازی و امروز در دوره تمدن سازی هستیم، در این زمان دیگر نباید تنها دغدغه ایران را داشته باشیم بلکه دغدغه ما باید جهان اسلام باشد و فضای مجازی باید زودتر از همگان تمدن سازی را آغاز کنند شروع این امر مهمی است نامه های رهبری برای جوانان غرب بود.

وی افزود: فعالان عرصه مجازی باید در نشر و گسترش فرمایشات رهبری به بهترین شکل عمل کنند زیرا غربی ها به دلیل جنایات و خیانات هایی که کردند در هیچ عرصه ای حرفی برای گفتن ندارند اما انقلاب ما به دلیل اتصال به قرآن وائمه حرف های بسیاری برای گفتن دارد و می تواند در جهان تاثیرگذار باشد.

فرمانده سپاه تهران در ادامه بیان داشت: امروز گستره عملیات دیگر خاکریزها در اهواز نیست بلکه عرصه فضای مجازی است که باید با گسترش و نشر احادیث ائمه (ع) برجهانیان تاثیربگذاریم و باید از ابزار و موقعیت فضای مجازی برای تقویت ایمان مسلمانان استفاده کنیم و تاثیرگذاری را به خارج از کشور ببرید زیرا جوانان جهان تشنه موازین اسلام و انقلاب اسلامی هستند.

وی افزود: دشمن با ابزارهای گوناگون در خانه و زندگی ما نفوذ کرده چرا ما با استفاده از فضای مجازی به آن ها هجمه نکنیم، باید همانند زمان جنگ دریادل باشیم و با انگیزه اعتقاد و روحیه بالا وارد عرصه فضای مجازی شویم.

کاظمینی در پایان تاکید کرد: قرارگاه فضای مجازی از زمانی که تاسیس شد به دنبال تهدید و اختلال در سیستم های اطلاع رسانی غربی نبوده است بلکه به دنبال تولید بوده زیرا به دنبال کار ایجابی هستیم نه کار سلبی و امیدواریم در سال 95 با تلاش و مجاهدت بسیجیان شاهد پیشرفت ها و موفقیت های فراوانی باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha