• چهارشنبه / ۱۰ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۶:۳۵
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 95061007142
  • خبرنگار : 71460

جو هارت به تورینو پیوست

جو هارت به تورینو پیوست

دروازه‌بان ملی‌پوش چند فصل قبل منچسترسیتی در نهایت با جدایی از این تیم راهی تورینو شد و به این تیم ایتالیایی پیوست.

به گزارش ایسنا و به نقل از گاردین، جو هارت دروازه‌بان منچسترسیتی که در برنامه‌های پپ گواردیولا جایی نداشت در نهایت مقصد بعدی خودش را انتخاب کرد و به لیگ ایتالیا رفت تا پیراهن تورینو را در ادامه فصل به تن کند.

جو هارت با قرارداد قرضی و برای یک فصل به این تیم ایتالیایی پیوسته است. این دروازه‌بان بعد از پیوستن به تورینو گفت: زندگی حرفه‌ای من این طور رقم خورد که اینجا در تورینو باشم و حضور در لیگ ایتالیا را تجربه کنم. برای من سخت بود که از منچسترسیتی جدا شوم ولی مطمئنم که در تورینو چیزهای زیادی یاد خواهم گرفت. دوست دارم که روزهای خوبی در تورینو داشته باشم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha