• شنبه / ۱ آبان ۱۳۹۵ / ۱۲:۳۷
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 95080100384
  • خبرنگار : 71277

درخواست رییس وادا برای کمک‌ مالی به برنامه مبارزه با دوپینگ

درخواست رییس وادا برای کمک‌ مالی به برنامه مبارزه با دوپینگ

آژانس جهانی ضد دوپینگ (وادا) از دولت‌ها خواست تا سرمایه‌گذاری برای مبارزه با دوپینگ را افزایش بدهند.

به‌ گزارش ‌ایسنا و به نقل از Inside the games، سر کرگ ریدی از دولت‌های مختلف و به خصوص ژاپن خواست تا سرمایه‌گذاری‌های خود در زمینه مبارزه با دوپینگ از افزایش بدهند.

ریدی در سخنرانی خود در توکیو از ژاپن درخواست کرد که از تصمیم شینزوها به نخست وزیر ژاپن برای حمایت مالی از مبارزه با دوپینگ پشتیبانی کنند. او در این باره گفت‌: خیلی خوب است که دولت ژاپن تصمیم گرفته است در زمینه مبارزه با دوپینگ سرمایه‌گذاری کند.

ریدی در ادامه صحبت‌های خود اعلام کرد از موقعیت توکیو مطمئن است و می داند این کشور توانایی مدیریت برنامه‌های ضد دوپینگ در  المپیک توکیو 2020 را دارد.

رییس وادا همچنین درباره عملکرد وادا در سال‌های اخیر نیز گفت‌: به عملکردمان افتخار می‌کنیم. همیشه جا برای پیشرفت وجود دارد. فقط تصور کنید اگر وادا نبود، ورزش به کجا می‌رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha