• سه‌شنبه / ۲۳ آذر ۱۳۹۵ / ۲۰:۲۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 95092314752
  • خبرنگار : 90089

بودجه وزارت راه در کمیسیون عمران مجلس؛

بودجه واقعی 11000 و بودجه پیشنهادی 6300 میلیارد تومان

بودجه واقعی 11000 و بودجه پیشنهادی 6300 میلیارد تومان

سخنگوی کمیسیون عمران از عملکرد ضعیف تخصیص بودجه‌های نقدی در سال‌جاری در وزارت راه و شهرسازی خبر داد و افزود: در لایحه بودجه 96، بودجه وزارت راه و شهرسازی 6300 میلیارد تومان پیش‌بینی شده در حالی که بودجه درخواستی مدیران این وزارتخانه 11000 میلیارد تومان است.

صدیف بدری در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: با حضور وزیر راه و شهرسازی به اتفاق کلیه معاونان ایشان در جلسه امروز کمیسیون عمران، در خصوص عملکرد بودجه عمرانی 95 و میزان تخصیص آن، برنامه‌ها و پروژه‌های وزارت راه و شهرسازی در بودجه 96 و دغدغه‌های مدیران این وزارتخانه و انتظارات وزارت راه از کمیسیون عمران برای افزایش بودجه این وزارتخانه، به تفصیل گفت‌وگو شد.

نماینده مردم اردبیل در مجلس، با بد توصیف کردن میزان تخصیص بودجه عمرانی وزارت راه و شهرسازی در سال 95، گفت: بودجه 7700 میلیارد تومانی این وزارتخانه تا امروز، هم از نظر نقدی و هم از نظر اوراق و اسناد خزانه، وضعیت نامناسبی را نشان می‌دهد. وزارت راه از نظر نقدی تا امروز فقط  80 میلیارد تومان تخصیص داده است. بودجه غیرنقدی این وزارتخانه از نظر اوراق و اسناد خزانه و مجوز انتشار اوراق مشارکت نیز، به ترتیب 2850 میلیارد تومان و حدود 3000 میلیارد تومان است.

وی ابراز امیدواری کرد، تا پایان سال مالی وضعیت این وزارتخانه از نظر تخصیص بودجه بهتر شود.
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس با ناکافی دانستن بودجه وزارت راه و شهرسازی در بودجه سال 96، گفت: بودجه وزارت راه و شهرسازی در سال آینده 6300 میلیارد تومان است اما نیاز بودجه‌ای این وزارتخانه براساس برش برنامه توسعه بیش از 11000 میلیارد تومان است.
بدری از وعده کمیسیون عمران برای اصلاح این بودجه در کمیسیون عمران سخن گفت.

نماینده مردم اردبیل در مجلس، در بخش دیگری از این گفت‌وگو، شهرام کوسه‌غراوی، شادمهر کاظم‌زاده و محمدرضا ملکشاهی‌راد، نمایندگان مینودشت، دهلران و خرم‌آباد را نمایندگان کمیسیون عمران در کمیسیون تلفیق بودجه 1396 اعلام کرد.

وی از طرح پنج سئوال نمایندگان از وزیر راه و شهرسازی در جلسه عصر  امروز (سه‌شنبه) سخن گفت و افزود: سئوالات نمایندگان درباره حادثه قطار سمنان، عمران روستایی، آسفالت جاده‌ها و معابر روستایی و بافت فرسوده شهرها بود که پس از پاسخ‌های وزیر، همه سئوالات برای بررسی بیشتر به کمیته‌های فنی - مهندسی و حمل‌ونقل ارجاع شد. قانع شدن یا نشدن نمایندگان سئوال‌کننده منوط به نظرات کارشناسی کمیته مذکور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha