• جمعه / ۱۵ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۳:۲۷
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 95111510179
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

اخوان: خداحافظی ویسی بد موقع بود/ هواداران نباید او را ناراحت می‌کردند

اخوان: خداحافظی ویسی بد موقع بود/ هواداران نباید او را ناراحت می‌کردند

سرپرست تیم فوتبال سپاهان گفت: هواداران با این بددهنی‌ها می‌خواهند به کجا برسند؟ اگر ویسی برود گزینه مدنظرشان کیست؟

مهدی اخوان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره جدایی ویسی از سپاهان اظهار کرد: من دیشب با ویسی بودم و صحبتی مبنی بر استعفا نبود. امروز نامه منتشرشده ویسی را دیدم و خودم هم تعجب کردم، خیلی سعی کردم با ویسی تماس بگیرم، اما فعلا موفق به صحبت با وی نشده‌ام.

وی ادامه داد: من نمی‌دانم منظور صحبت‌های ویسی کیست و اطلاعی هم ندارم. واقعا این خداحافظی بد موقع بود. البته تیم ما تا الان بد کار نکرده است. دیروز داوری یک خطای محرز را نگرفت و بازیکن حریف را اخراج نکرد. داور بازی را خراب کرد.

اخوان افزود: آخر چه کار کنیم؟ هفته قبل بازی با صنعت نفت توپ‌هایمان گل نشد. برخی هواداران ناراحت‌اند، اما اگر بددهنی کنند و تیم را تحت فشار بگذارند صحیح نیست. من نمی دانم هواداران با این بددهنی‌ها می‌خواهند به کجا برسند. اگر ویسی برود می‌خواهند چه کسی به سپاهان بیاید. چه کسی مدنظرشان است؟

سرپرست سپاهان افزود: تمام کسانی که باید می‌آمدند به این تیم آمدند. ویسی عاشق سپاهان است و نباید او را ناراحت کنند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha