• پنجشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۲۲:۴۱
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 96022113759
  • خبرنگار : 71518

درگیری شدید دایی و قلعه‌نویی و شعار هواداران تراکتورسازی علیه آجرلو

درگیری شدید دایی و قلعه‌نویی و شعار هواداران تراکتورسازی علیه آجرلو

در جریان دیدار فینال جام حذفی، مربی نفت تهران با سرمربی تراکتورسازان وارد درگیری شد.

به گزارش ایسنا، کادرفنی و بازیکنان ذخیره نفت به هنگام گل شهباززاده به داخل زمین آمدند و با یازده نفر اصلی این تیم خوشحالی کردند.

در هنگام مصدومیت بازیکن تراکتورسازی، محمد دایی و امیر قلعه‌نویی با هم درگیری لفظی پیدا کردند که پیش از منجر شدن این درگیری به درگیری‌های فیزیکی از آن جلوگیری شد.

هواداران نفت تهران در انتهای بازی، شعارهایی را علیه طرفداران تراکتورسازی سر دادند.

پس از زده شدن سوت پایان بازی توسط داور، تمام اعضای نفت وارد زمین شدند به خوشحالی پرداختند. قلعه‌نویی نیز به سمت آندو تیموریان رفت و این قهرمانی را به او تبریک گفت.

پس از شکست تراکتورسازان در فینال حذفی، هواداران این تیم علیه مصطفی آجرلو شعارهایی با مضمون " آجرلو حیا کن، تراکتور را رها کن" سر دادند.

تعدادی از تماشاگران تبریزی که برای پوشش تصویری دیدار فینال جام حذفی به آبادان آمده بودند، پس از شکست تراکتورسازی در گوشه‌ای از زمین نشستند و اشک‌هایی از چشم هایشان روان شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha