• پنجشنبه / ۸ تیر ۱۳۹۶ / ۱۶:۰۷
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 96040803366
  • منبع : فضای مجازی

خندوانه را به آتش نکشید!

خندوانه را به آتش نکشید!

«جامعه ایران با مشکلات فراوانی روبه‌رو است که خنده‌ می‌تواند مُسکنی برای مشکلات مردم باشد.»

به گزارش ایسنا، مصطفی داننده در عصر ایران نوشت: «من هم با بسیاری از مردم موافق هستم که شوخی‌های سیده‌زینب موسوی یا‌‌ همان «امپراطور کوزکو»ی معروف شبکه‌های اجتماعی مناسب تلویزیون و برنامه‌ای مانند خندوانه نبود. به ویژه شوخی با فامیل یکی از بازیکنان مشهور فوتبال. آن گونه که از تصاویر مشخص بود، برخی از شوخی‌های او سانسور هم شده بود. شوخی‌های موسوی و دیگر شرکت‌کنندگان مسابقه خنداننده‌ شو واکنش‌های زیادی را به همراه داشته است. برخی‌ واکنش‌ها به شدت تند بوده است. حتی برخی خواستار تعطیلی این برنامه شده‌اند.

به طور مثال روزنامه کیهان می‌نویسد: «صحبت کردن درباره مسائل خصوصی و زناشویی، گفتن حرف‌های دو پهلو با معنای وقیحانه و این بار، رکیک‌گویی شوخی‌های جنسی به اسم استندآپ کمدی! ماجرایی که هدفش هر چه باشد، تأثیری جز قبح‌زدایی و ترویج بی‌حیایی نیست.»

همان طور که در ابتدای این نوشتار به آن اشاره کردم، شوخی‌های زینب موسوی خوشایند نبود اما این شوخی‌ها نباید کار را به جایی برساند که برنامه‌های تلویزیونی طنز به سمت تعطیلی برود. به قول قدیمی‌ها نباید برای یک دستمال قیصریه‌ای را به آتش کشید!

یکی از دلایلی که تلویزیون امروز ایران با بحران برنامه‌سازی جذاب روبه‌رو است، همین معناست که مسئولان و اهالی فرهنگ و البته مردم با یک اشتباه و یک شوخی به گونه‌ای برخورد می‌کنند  که برنامه تعطیل و سازنده آن برای همیشه از تلویزیون رفته است. تصور کنید به خاطر این شوخی‌ها برنامه خندوانه تعطیل شد یا مسابقه خنداننده شو دیگر ادامه پیدا نکند. چه اتفاقی می‌افتد؟ تلویزیون باز هم به سوی ناجذاب بودن حرکت می‌کند. به خاطر یک اشتباه مگر می‌شود خنده را از مردم گرفت؟

برنامه‌هایی که به خاطر استعداد شخصی مهران مدیری و رامبد جوان توانسته‌اند، طرفداران زیادی در بین مردم پیدا کنند را نباید به همین سادگی و با کج‌سلیقگی به سمت تعطیلی ببریم. مسابقه خنداننده شو باعث شد حدود سه میلیون رای به شرکت‌کنندگان این مسابقه آن هم در هفته اول داده شود. این یعنی مردم از این مسابقه استقبال کرده‌اند. این یعنی مردم از این مسابقه لذت می‌برند. پس بیایید کاری نکنیم لذت‌های مردم به سمت تلخی برود.

جامعه ایران با مشکلات فراوانی روبه‌رو است که همین خنده‌ها می‌تواند مُسکنی برای مشکلات مردم باشد. همین یک ساعت و نیم مسابقه باعث می‌شود برای لحظاتی مردم مشکلات خود را فراموش کنند و به طنازی شرکت‌کنندگان بخندند.

در کنار این مسئله سال‌هاست کمدین‌های جدیدی وارد عرصه طنز ایران نشده‌اند. این مسابقه باعث می‌شود افرادی تازه با تفکری تازه وارد این صحنه شوند.

تلویزیون رقیبی جدی به نام شبکه‌های ماهواره‌ای دارد؛ شبکه‌هایی که به راحتی توانسته‌اند گوی رقابت را از صداوسیما بربایند... در این وضعیت برخی با کج‌سلیقگی شرایطی را به‌ وجود آورده‌اند که تلویزیون هر روز به سمت برنامه‌های ناجذاب حرکت می‌کند. سریال‌های ماه رمضان امسال به خوبی حکایت از این معنا دارد.

به جای این که با برنامه‌هایی مانند خندوانه قهری برخورد کنیم و آن را عامل بی‌حیایی بنامیم، سعی کنیم آنها را حمایت کنیم تا تعداد آنها در برهوت برنامه‌سازی صداوسیما بیشتر شود.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۴-۰۸ ۱۶:۳۱

سلام. مطمئنا نویسنده این مطلب، یک اصلاح طلب افراطیست. آقای مصطفی داننده هیچ سخنی راجع به برخورد صدا و سیما با عاملان این موضوع به میان نیاورده است. وقتی موضوع و مشکلی این چنینی را تحلیل میکنیم، بهتر است همه ابعاد آن بررسی شود. ایشان طوری وانمود میکنند که انگار مردم در سطح پایینی از لحاظ نقد و اظهار نظر به سر میبرند و واکنش تند آنها از روی بیسوادی است. %

avatar
۱۳۹۶-۰۴-۰۹ ۰۱:۵۲

با سلام وواقعا خسته نباشید امیدوارم از تلاشتون دست برندارید شمایک کار بزرگ انجام میدهید ودر این راه مطمین باشید مشکلات زیادی پیشرو خواهید داشت دعای خیر ما همیشه همراهتون هست باامید به خدا بجلو برید ودست از کارهای خیرتون نکشید که خنداندن وشاد کردن مردم یکی از انهاست خدا یار ونگهدارتون

avatar
۱۳۹۶-۰۴-۰۹ ۱۴:۱۷

معمولا منتشر نمی کنید ولی به جهت وظیفه می گویم: - زیرکانه سعی نکنید مردم را بی رغبت به تلویزیون نشان دهید. - برنامه‌های خندوانه یا دورهمی استعداد شخصی نیست بلکه نتیجه تلاش یک مجموعه حداقل صد نفری افراد متعهد صدا و سیماست. - کسانی که انتقاد می کنند دوستان صدا و سیما و فرهنگ ااصیل ایرانی، اسلامی هستند پس لطفا مغلطه نکنید.

avatar
۱۳۹۶-۰۴-۰۹ ۱۶:۲۹

با با دمت گرم

avatar
۱۳۹۶-۰۴-۱۰ ۱۱:۰۱

بیشتر این افرادی که به نام خنداننده شو اومدن جملات منشوری استفاده می کنن. همون نیما که به شکل یه خانوم زنگ می زنه و رامبد رو به خانوم تشبیه میکنه خودش ضد هنجاره ولی باید معایب برطرف بشه نه اینکه برنامه تعطیل بشه

avatar
۱۳۹۶-۰۴-۱۰ ۱۳:۲۴

علم ،اخلاق، ادب، هنر، فقه ، فلسفه،عرفان، عشق ودیوانگی وطنز همه وهمه برای روح وجسم بشر گمشده در وادی طبیعت لازم است همانطور که شما وقتی به یک داروخانه می روید ازهمه داروهای آن داروخانه استفاده نمی کنید ومتناسب با بیماری ودردتان با تجویز پزشک از دارو استفاده می کنید الزاماً همه برنامه های ساخته شده در شبکه های تلویزیونی رادیویی ویا حتی کتابها ومجلات نباید مورد مراجعه همگان قرار گیرد .طنز در جای خودش بسیار خوب لازم وضروری است ومثل همه چیزهای دیگر دوای درد همه نیست ولی مقدار کمی از آن قبل ازخواب لازم است