• چهارشنبه / ۱۴ تیر ۱۳۹۶ / ۰۹:۴۵
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 96041407108
  • خبرنگار : 71549

مسی تا سال ۲۰۲۱ در بارسلونا می‌ماند

مسی تا سال ۲۰۲۱ در بارسلونا می‌ماند

مهاجم بارسلونا امروز قراردادش را با باشگاه برای سه فصل دیگر تمدید می‌کند.

به‌ گزارش ‌ایسنا ‌و ‌به نقل از آس، لیونل مسی تا سی‌ام ژوئن سال ۲۰۲۱ (سه فصل دیگر) در بارسلونا خواهند ماند. تا ساعاتی دیگر این موضوع به صورت رسمی اعلام می‌شود. پس از ماه‌ها مذاکره بین دو طرفین توافق انجام شد و زمانی که مسی از ماه عسل برگردد (مسی جمعه هفته‌ گذشته ازدواج کرد) قراردادش را امضا خواهد کرد.

مهاجم آرژانتینی بارسلونا بیست و چهارم ژوئن ۳۰ ساله شد و تا ۳۴ سالگی پیراهن آبی‌ اناری‌ها را بر تن خواهد کرد. او مانند دو هم تیمی‌اش لوییس سوارس و نیمار تا چهار سال دیگر در این تیم خواهد ماند (مهاجم برزیلی و اروگوئه‌ای بارسا چند ماه پیش قراردادشان را تمدید کردند).

تمدید قرارداد مسی آسان نبود. پس از این که اولین پیشنهاد از طرف مسی و مدیر برنامه‌اش رد شد، دو طرف شروع به مذاکره کردند تا به توافق برسند. ارزش قرارداد مسی ۳۰۰ میلیون یورو خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha