• پنجشنبه / ۱۲ مرداد ۱۳۹۶ / ۰۱:۰۵
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 96051207470
  • خبرنگار : 71549

اتلتیکومادرید قهرمان آئودی کاپ شد

اتلتیکومادرید قهرمان آئودی کاپ شد

اتلتیکومادرید توانست با شکست لیورپول در فینال آئودی کاپ جام قهرمانی را بالای سر ببرد.

به گزارش ایسنا، دیدار نهایی آئودی کاپ 2017 چهارشنبه شب در آلیانز آره نا بین دو تیم اتلتیکومادرید و لیورپول برگزار شد و شاگردان دیگو پابلو سیمئونه توانستند با پیروزی پنج بر چهار  در ضربات پنالتی قهرمان این بازی‌ها شوند.

اتلتیکو با تیم دوم خود بازی را شروع کرد با این حال توانست در دقیقه 33 توسط کیدی به گل برسد و نیمه نخست را با پیروزی به پایان برساند.

لیورپول در نیمه دوم به دنبال جبران گل خورده بود و مالکیت توپ را در اختیار داشت. در این نیمه بازیکنان اصلی اتلتیکو وارد زمین شدند و یورگن کلوپ تغییراتی در ترکیب انجام داد. حضور فرناندو تورس در دقیقه 72 از نکات قابل توجه بازی بود. او برابر تیم سابقش قرار گرفت.

 در حالی که اتلتیکو به پیروزی نزدیک بود داور در دقیقه 80 یک پنالتی به نفع لیورپول اعلام و فیرمینیو آن را به گل تبدیل کرد. بازی در 90 دقیقه با تساوی یک بر یک به پایان رسید و در ضربات پنالتی اتلتیکو پیروز شد.

در دیدار رده بندی ناپولی با دو گل بایرن مونیخ را شکست داد و عنوان سوم را به دست آورد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha