• شنبه / ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۳:۰۰
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 96051408314
  • خبرنگار : 71460

رابی کین به لیگ هند پیوست

رابی کین به لیگ هند پیوست

مهاجم ایرلندی پیشین تاتنهام به عضویت تیم اتلتیکو کلکته هند درآمد تا فوتبالش را در این کشور آسیایی ادامه دهد.

به گزارش ایسنا به نقل از اسپورت ۳۶۰، رابی کین مهاجم ایرلندی که پیشینه بازی برای تیم‌هایی چون لیورپول و تاتنهام را در کارنامه دارد، در ادامه فعالیت‌های فوتبالی خود بعد از آن که نتوانست تیمی را در اروپا پیدا کند راهی اتلتیکو کلکته هند شد.

این مهاجم ۳۷ ساله بعد از جدایی از تیم لس‌آنجلس گلکسی بدون تیم بود تا این که در نهایت راهی لیگ هند شد که اخیرا با جذب بازیکنان بزرگ اما پا به سن گذاشته سعی در شناخته شدن دارد.

هدایت این تیم هندی را شرینگهام بر عهده دارد و مدیریت این باشگاه را نیز اشلی وست‌وود دیگر بازیکن پیشین منچستریونایتد عهده‌دار است.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha