• یکشنبه / ۱۲ شهریور ۱۳۹۶ / ۱۰:۱۷
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 96061206720
  • خبرنگار : 71438

۳ سرمربی لیگ برتر فوتسال در آستانه محرومیت

 ۳ سرمربی لیگ برتر فوتسال در آستانه محرومیت

با شکایت کمیته داوران به کمیته انضباطی، محرومیت در انتظار مربیان لیگ برتری فوتسال است.

به گزارش ایسنا، هفته دهم لیگ برتر فوتسال با حواشی عمده‌ای همراه بود و در روز جهانی داور، اعتراض‌های بسیاری به وضعیت داوری شد. در این بین محسن خبیری سرمربی تیم فرش‌آرای مشهد، ابوالفضل ثانی سرمربی هیات فوتبال قم و حمید کمالی سرمربی تیم ارژن شیراز مصاحبه‌های تندی علیه داور دیدارشان کردند. از همین‌رو کمیته داوران فدراسیون فوتبال، با ارسال نامه‌ای به کمیته انضباطی خواستار رسیدگی به این مصاحبه‌ها شد.

بنابراین انتظار می‌رود که باز هم موج جدید محرومیت‌ها در فوتسال آغاز شود چرا که کمیته فوتسال در هفته نخست لیگ برتر نیز مربیان و بازیکنان را به دلیل مصاحبه علیه مسئولان، محروم کرده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha