• سه‌شنبه / ۲۵ مهر ۱۳۹۶ / ۱۸:۳۳
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 96072514539
  • خبرنگار : 71518

گزارش خبرنگار ایسنا از مسقط؛

یک ساعت مانده به بازی پرسپولیس-الهلال/ بررسی ورزشگاه با سگ‌های بمب‌یاب

یک ساعت مانده به بازی پرسپولیس-الهلال/ بررسی ورزشگاه با سگ‌های بمب‌یاب

نیروی امنیتی ورزشگاه سلطان قابوس را مورد بررسی قرار دادند تا این بازی از حملات تروریستی در امان باشد.

به گزارش ایسنا، دیدار تیم‌های پرسپولیس ایران و الهلال عربستان یک ساعت دیگر شروع می‌شود و دو تیم خود را آماده برگزاری این بازی می‌کنند.

کاروان تیم فوتبال الهلال ۱۰ دقیقه زودتر از پرسپولیسی‌ها وارد ورزشگاه شدند.

همچنین پلیس امنیت عمان پیش از ورود تماشاگران با استفاده از سگ‌های بمب‌یاب تمام ورزشگاه را مورد بررسی قرار دادند تا این بازی از حملات تروریستی در امان باشد.

ناظران  AFC و داوران نیز زودتر از بازیکنان وارد زمین شده و شرایط را مورد ارزیابی قرار دادند.

برانکو بعد از ورود کاروان تیم به ورزشگاه، به همراه تیم به رختکن نرفت. او در کنار دستیارانش وارد زمین شد و وضعیت چمن را بررسی کرد.

علی اکبر طاهری به همراه گرشاسبی و حاجی بیگی وارد ورزشگاه شدند.

با وجود این که هواداران تیم عربستانی به راحتی وارد ورزشگاه شدند، هنوز ایرانی‌ها اجازه حضور پیدا نکرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha