• دوشنبه / ۴ دی ۱۳۹۶ / ۱۱:۴۴
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 96100401859
  • خبرنگار : 71486

روشن: بعد از منصوریان، بازیکنان از زندان آزاد شدند/ حق جباری است با لباس استقلال خداحافظی کند

روشن: بعد از منصوریان، بازیکنان از زندان آزاد شدند/ حق جباری است با لباس استقلال خداحافظی کند

پیشکسوت استقلال از روند رو به رشد این تیم در هفته‌های اخیر تمجید کرد.

حسن روشن در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به این سوال که نظرش راجع به روند روبه رشد استقلال چیست؟ گفت: الحمدلله که استقلال نتایج خیلی خوبی را کسب کرده است. خدا را شکر تیم رو به جلو کار می‌کند ولی هنوز زود است که بگوییم روی غلتک افتاده و به سمت قهرمانی می‌رود. به نظرم اگر مشکلات داخلی گریبان استقلال را نگیرد این تیم پیشرفت می‌کند. مشکلاتی مثل مسائل پولی و مدیریتی که به تیم آسیب بزند.
او در پاسخ به این سوال که به نظرش چرا استقلال نسبت به گذشته روند بهتری پیدا کرده است؟ اظهار کرد: بازیکنان استقلال که همان بازیکنان قبلی هستند. مساله این است که از آن‌ها بهتر استفاده شده است. منصوریان در خرید این بازیکنان اشتباه نکرد ولی قبلا هم گفتم که در بازی با سپیدرود که منصوریان نبود، انگار بازیکنان استقلال از زندان آزاد شده بودند. مساله بعدی هم این که بدن بازیکنان استقلال بهتر شده است. میک درموت مربی تحمیلی کی‌روش به استقلال بود. سومین مساله هم این که برای خود بازیکنان هم مهم است که آبروی‌شان حفظ شود و در نهایت خود شفر که در نتایج فعلی موثر است.

پیشکسوت استقلال درباره وضعیت جباری گفت: جباری در استقلال زحمت کشیده و حق امثال اوست که در این تیم از فوتبال خداحافظی کنند اما به شرطی که قراردادشان گران قیمت نباشد. یک بخشی از مشکل همین است که ما نمی‌دانیم قرارداد بازیکنان استقلال چگونه است و همه چیز پنهان است. رایکوف برای تمدید قراردادها همه بازیکنان را صدا می‌زد و جلوی بقیه قرارداد را تمدید می‌کرد و همه از قرارداد هم خبر داشتند. شفاف نبودن می‌تواند به تیم ضربه بزند. من شنیده‌ام که قرارداد جباری بابت هر بازی است ولی با عقل جور در نمی‌آید که این‌گونه باشد چون او آسیب دیده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۱۰-۰۴ ۱۲:۱۰

یعنی به نظر آقای روشن استقلال خانه سالمندان است. آقای منتظری و جباری و خسرو حیدری و رحمتی تا موقعی که درخواست کننده داشتند رفتن سپاهان و تیم‌های خارجی.... الان باند این چهار نفر در استقلال باشد تا هر روز یه دسیسه درست شود؟ آقای روشن این تیم جوان و بدون ادعا چه مشکلی دارد؟ الان تیم رو غلطک افتاده و مصاحبه شما کم شده.... دنبال چه هستید؟