• جمعه / ۲۲ دی ۱۳۹۶ / ۱۸:۰۴
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 96102211656
  • خبرنگار : 71438

ادعای عجیب دروازه‌بان ذوب‌آهن/ پنالتی‌ای که دادم، تقدیم به پسر انصاری!

ادعای عجیب دروازه‌بان ذوب‌آهن/ پنالتی‌ای که دادم، تقدیم به پسر انصاری!

دروازه بان ذوب‌آهن در ادعایی عجیب، دادن پنالتی به سپاهان را هدیه‌ای به مناسبت تولد انصاری دانست.

به گزارش ایسنا، رشید مظاهری درباره پیروزی مقابل سپاهان عنوان کرد: سپاهان تیم با کیفیتی بود و موقعیت‌های زیادی روی دروازه‌ ما ایجاد کرد. ولی ما خوب دفاع کردیم و به همین خاطر به هم‌بازیانم تبریک می‌گویم.

او همچنین درباره عملکرد خوبش در داربی اصفهان گفت: فکر می‌کنم عملکرد خوبی داشتم. خدا را شکر می‌کنم چون تمرکزم در این بازی خیلی بیشتر از بازی های قبل بود.

دروازه بان ذوب‌آهن همچنین در ادعایی عجیب، دادن پنالتی به سپاهان را هدیه‌ای به مناسبت تولد انصاری دانست و افزود: این پنالتی را به پسر تازه به دنیا آمده ساسان انصاری تقدیم کردیم.

مظاهری در پایان نیز اظهار کرد: با همین بردی که امروز کسب کردیم، می توانیم در بین ۴ تیم برتر قرار بگیریم و به لیگ قهرمانان صعود کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha