• چهارشنبه / ۲۷ دی ۱۳۹۶ / ۱۲:۴۶
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 96102714723
  • خبرنگار : 71486

ادامه تمرین‌های اختصاصی برای شجاعیان

ادامه تمرین‌های اختصاصی برای شجاعیان

تمرین روز چهارشنبه استقلال با غیبت دو بازیکن همراه بود.

به گزارش ایسنا، تمرین روز چهارشنبه تیم فوتبال استقلال در مجموعه ورزشی صنایع دفاع برگزار شد.

پیش از آغاز این تمرین اعضای کادر فنی استقلال جلسه‌ای را با یکدیگر برگزار کردند. ظاهرا تقسیم وظایف و نحوه نظارت بر تمرینات دلیل برگزاری این جلسه بوده است.

داریوش شجاعیان که در بازی با سایپا مصدوم شده بود، در این تمرین به صورت اختصاصی کار کرد تا حضورش در بازی با پدیده در هاله‌ای از ابهام قرار بگیرد.

لئوناردو پادوانی و محسن کریمی در این تمرین به دلیل مصدومیت غایب بودند تا بازی با پدیده را از دست بدهند.

مرور کارهای تهاجمی محور اصلی این تمرین بود که شفر در اواسط اجرای آن دقایقی برای بازیکنان صحبت کرد و نکات مدنظرش را به بازیکنان گوشزد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha