• دوشنبه / ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ / ۱۱:۴۵
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 96122111633
  • خبرنگار : 71572

بازیکن الجزیره: برای مقابله با تراکتورسازی آماده‌ایم

بازیکن الجزیره: برای مقابله با تراکتورسازی آماده‌ایم

بازیکن الجزیره امارات گفت: با وجود این که ۳ بازیکن تیم محروم هستند اما برای مقابله با تراکتورسازی آماده‌ایم.

به گزارش ایسنا، دیدار تیم‌های تراکتورسازی و الجزیره امارات در چارچوب هفته چهارم لیگ قهرمانان آسیا فردا (سه‌شنبه) ساعت ۱۶ در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار می‌شود. یعقوب یوسف الحوسنی، بازیکن الجزیره در نشست خبری پیش از دیدار تیمش برابر تراکتورسازی اظهار کرد: بازی سختی در پیش داریم و با توجه به این که سه نفر از بازیکنان‌مان محروم هستند با این وجود برای بازی فردا آماده هستیم و امیدوارم با نتیجه خوبی از میدان خارج شویم.

بازیکن الجزیره درباره شناختش از فوتبال ایران و تبریز گفت: من دو سال پیش هم همراه با الجزیره به تبریز آمدم و آشنایی کامل نسبت به تراکتورسازی داریم. می‌دانیم تیم قوی است و با توجه به تغییر مربی شرایط بهتری پیدا کرده‌اند. امیدوارم با دست پر به خانه برگردیم.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha