• دوشنبه / ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ / ۱۸:۲۶
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 97012006288
  • خبرنگار : 71518

باز شدن درهای تمرین پرسپولیس به روی هواداران

باز شدن درهای تمرین پرسپولیس به روی هواداران

پس از شعار هواداران که در پشت درهای محل تمرین پرسپولیس سر داده شد، تمرین این تیم به روی هواداران باز شد.

به گزارش ایسنا، تمرین تیم فوتبال پرسپولیس پس از یک روز تعطیلی عصر امروز از ساعت ۱۶ در ورزشگاه شهید کاظمی پیگیری شد.

پرسپولیسی‌ها مطابق روزهای گذشته امروز حدود ۲۰ دقیقه در سالن وزنه به تمرین پرداختند. سپس به زمین چمن آمدند تا تمرین‌های با توپ را پیگیری کنند. طبق اعلام سایت رسمی باشگاه پرسپولیس تمرین امروز این تیم قرار بود فقط با حضور اصحاب رسانه برگزار شود اما تعدادی از هواداران که حدود ۵۰ نفر بودند، امروز مقابل در مجموعه تجمع کردند و با شعارهایی ورود به محل تمرین پرسپولیس را خواستار شدند. آن‌ها پس از دقایقی با دخالت مسوول کانون هواداران باشگاه توانستند به محل تمرین بیایند و تمرین  را تماشا کنند. البته این موضوع به مذاق سرمربی پرسپولیس خوش نیامد چرا که او پس از تمرین به مسوول کانون هواداران باشگاه تذکر داد که وقتی تمرین قرار است بدون حضور هواداران برگزار شود او دخالتی در این باره نداشته باشد.

شاگردان برانکو امروز دقایقی به تمرین پاسکاری و ارسال پاس‌های بلند پرداختند و در ادامه بازی درون تیمی در دستور کار پرسپولیسی‌ها قرار گرفت. در انتهای تمرین هم تعدادی از بازیکنان جوان به همراه علی علیپور به تمرین اختصاصی پرداختند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha