• سه‌شنبه / ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ / ۲۱:۵۷
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 97032210589
  • خبرنگار : 71575

خودم را برای حضور در استقلال آماده کرده‌ام

خودم را برای حضور در استقلال آماده کرده‌ام

بازیکن جدید استقلال می‌گوید خودش را برای حضور در استقلال و رقابت با سایر بازیکن‌های این تیم آماده کرده است.

به گزارش ایسنا، اللهیار صیاد منش بازیکن تازه وارد استقلال در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه استقلال گفت: از اینکه به تیم بزرگ استقلال پیوستم بسیار خوشحالم. امیدوارم بتوانم بهترین عملکرد را در استقلال داشته باشم تا هواداران و کادرفنی از من رضایت کامل داشته باشند.

او در ادامه درباره درخشش در جام جهانی نوجوانان اضافه کرد: خوشحالم که در جام جهانی درخشیدم و این درخشیدن باعث شد تا به استقلال برسم. برای این موضوع هدف گذاری کرده بودم و حالا به هدفم رسیدم.

این بازیکن جوان در ادامه تصریح کرد: می دانم که در استقلال بازیکنان بزرگی حضور دارند و خودم را برای حضور در این تیم و سختی های استقلال آماده کرده ام.

صیاد منش در ادامه درباره همکاری با شفر خاطر نشان کرد: همکاری با شفر برای من یک امتیاز بزرگ است. ایشان مربی بزرگی است و قطعا کار کردن زیر نظر ایشان برای من که در ابتدای راه هستم، بسیار خوب است و می توانم از این سرمربی مسائل زیادی را یاد بگیرم.

مهاجم جوان استقلال در ادامه اضافه کرد: برای شروع فصل لحظه شماری می کنم و امیدوارم بتوانم با عملکرد خوب در تمرینات بتوانم به ترکیب اصلی نیز راه پیدا کنم.

انتهای پیام/

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha