• دوشنبه / ۲۳ مهر ۱۳۹۷ / ۱۳:۱۴
  • دسته‌بندی: علم و فناوری ایران
  • کد خبر: 97072312931
  • خبرنگار : 30057

ساخت پلاستیک‌هایی که ماندگاری مواد پروتئینی را دو برابر می‌کند

ساخت پلاستیک‌هایی که ماندگاری مواد پروتئینی را دو برابر می‌کند

اخیرا محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از فناوری نانو کیسه‌های پلاستیکی را عرضه کردند که قادرند زمان ماندگاری محصولات پروتئینی را تا دو برابر افزایش دهند.

بتول عرب سرخی، دکترای نانو شیمی از دانشگاه تهران در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به ساخت کیسه‌های پلاستیکی برای مواد پروتئینی خاطر نشان کرد: این پلاستیک‌ها دارای خواص آنتی باکتریال است، از این رو ماندگاری محصولات پروتئین را تا دو برابر زمان معمول افزایش می‌دهد.

وی با تاکید بر اینکه این کیسه‌ها با استفاده از فناوری نانو از خواص آنتی باکتریال برخوردار شده‌اند، اظهار کرد: این پلاستیک‌ قادر است زمان نگهداری مواد پروتئینی را از 3 به 6 روز افزایش ‌دهند، ضمن آنکه هیچ تغییری در بو و طعم مواد ایجاد نخواهد کرد.

به گزارش ایسنا، بر اساس توافق‌های انجام شده، فروش سالانه این مستربچ مربوط به این نوع کیسه پلاستیک بیش از 70 تن در سال خواهد بود.

علاوه بر آن در حاشیه یازدهمین نمایشگاه فناوری نانو، قرارداد کیسه پلاستیکی برای افزایش ماندگاری محصولات پروتئینی به ارزش سالیانه 30 میلیارد ریال به امضاء رسید.

دامنه کاربرد این کیسه‌ها تنها به بسته‌بندی محصولات پروتئینی محدود نیست و از آن می‌توان برای کیسه زباله‌ها، کیسه‌های بیمارستانی و ظروف غذاخوری استفاده کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.