• شنبه / ۵ آبان ۱۳۹۷ / ۱۳:۳۳
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 97080502323
  • خبرنگار : 30057

تهیه اولین "اطلس تخریب" با استفاده از تصاویر هوایی/ضرورت استفاده از دوربین‌های سه‌بعدی

تهیه اولین "اطلس تخریب" با استفاده از تصاویر هوایی/ضرورت استفاده از دوربین‌های سه‌بعدی

مدیرکل نقشه‌برداری هوایی سازمان نقشه‌برداری ایران با بیان این‌که در زلزله کرمانشاه با استفاده از تصویربرداری‌های هوایی نسبت به تهیه اطلس تخریب منطقه زلزله‌زده اقدام کردیم، گفت‌: به منظور کاربردی کردن این تصاویر نیاز است تا هواپیماهای ما به دوربین‌های سه‌بعدی مجهز شوند.

به‌ گزارش ‌ایسنا، دکتر علی اسلامی در نشست خبری امروز (شنبه)، اظهار کرد: این سازمان با استفاده از هواپیماهای مجهز به دوربین‌های تصویربرداری در مواقع لازم مانند سیل، زلزله و سایر بلایای طبیعی اقدام به  تصویربرداری‌های هوایی می‌کند.

وی با اشاره به این که این سازمان بعد از زلزله بم اقدام به تهیه تصاویر هوایی از این زلزله کرد، خاطر نشان کرد: علاوه بر آن در زلزله‌های کرمان، بلده، جنوب خراسان و سیل گلستان نسبت به تصویربرداری هوایی اقدام کردیم.

مدیر کل نقشه‌برداری هوایی سازمان نقشه‌برداری ایران بعد از زلزله کرمانشاه نیز نسبت به تصویربرداری هوایی از این زلزله اقدام کرد، گفت‌: از 23 تا 27 آبان ماه چهار هزار فریم عکس از 18 شهر و 400 روستا در منطقه زلزله‌زده کرمانشاه تصویربرداری شد و این تصویر برداری‌ها برای مناطق مرزی مانند پل ذهاب اولین تصاویر هوایی بوده است که منتشر شد.

اسلامی با بیان این که داده‌های این تصویربرداری از 24 آبان ماه تا هفتم آذر ماه انجام شد، اظهار کرد: تصاویر تهیه شده دارای مختصات و مقیاس است که با استفاده از داده‌های این تصاویر می‌توان اقدام به برآورد تخریب ناشی از بلایای طبیعی کرد.

وی با بیان این که با استفاده از تصاویر به دست آمده، اطلس تخریب و برآورد تخریب نیز تهیه شد، خاطر نشان کرد: در زلزله کرمانشاه ما تصاویر قبل و بعد از زلزله را در اختیارداشتیم.

مدیر کل نقشه‌برداری هوایی سازمان نقشه‌برداری ایران با اشاره به اهمیت این تصاویر، توضیح داد: بعد از رخدادهای لرزه‌ای و سایر مخاطرات طبیعی، برآورد خسارت‌های احتمالی تاکنون به صورت مشاهده صورت می‌گرفته است که روش دقیقی نبود، اما ما با در اختیار داشتن این تصاویر می‌توانیم به طور واقعی میزان تخریب را برآورد کنیم.

اسلامی با بیان این‌که این تصاویر ارزش سندی دارد، تاکید کرد: به منظور کاربردهای گسترده این تصاویر نیاز است تا هواپیماهای ما به دوربین‌های جدید تصویربرداری سه‌بعدی مجهز شوند.

به گفته مدیر کل نقشه‌برداری هوایی سازمان نقشه‌برداری ایران در حال‌ حاضر دوربین‌های استفاده شده در ابعاد افقی است که نیاز است برای بررسی هر چه‌ بیشتر از دوربین‌های سه بعدی استفاده شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha