• چهارشنبه / ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۸:۴۰
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 97111709885
  • خبرنگار : 71604

پژوهشگران آلمانی:

نوع جدیدی از سلول‌های ایمنی عامل بیماری ام‌.اس هستند

نوع جدیدی از سلول‌های ایمنی عامل بیماری ام‌.اس هستند

پژوهشگران آلمانی در بررسی جدیدی توانستند نوع جدیدی از سلول‌های ایمنی عامل بیماری ام‌.اس را کشف و از آنها نقشه‌برداری کنند.‌

به گزارش ایسنا و به نقل از نوروساینس نیوز ، گروهی از پژوهشگران "دانشگاه فرایبورگ"(University of Freiburg) آلمان موفق شدند نوعی ناشناخته از سلول‌های ایمنی را نشان دهند که در مغز ملتهب بیماران مبتلا به ام‌.اس وجود دارند.

این کشف، با کمک یک روش جدید با وضوح بالا برای تحلیل سلول‌های انفرادی صورت گرفت. این روش، به پژوهشگران امکان داد نوعی نقشه از سلول‌های ایمنی مغز تهیه کنند و نحوه پیشرفت این سلول‌ها را در بیماری ام‌اس نشان دهند.

دکتر "مارکو پرینز"(Marco Prinz)، مدیر این پروژه گفت: یافته‌های ما، روش غیرمنتظره‌ای برای درک بیماری‌های خودایمن مانند ام‌اس ارائه می‌دهند. ما امیدواریم که این روش، امکان ابداع رویکردهای درمانی جدید و مخصوص به سلول را برای بیماری‌هایی مانند ام‌اس فراهم کند که عوارض جانبی کمتری دارند. مشکل درمان‌های پیشین این بود که کل سیستم ایمنی را تحت کنترل درمی‌آورند اما ما موفق شدیم سلول‌های جدیدی کشف کنیم که در التهاب و تخریب ناشی از ام‌اس نقش دارند.

پژوهشگران با کمک جدیدترین و واضح‌ترین روش‌ها موفق شدند از ترکیب سلول‌های متمرکز شده در محل ملتهب نقشه‌برداری کنند و به این ترتیب، نقشه جدیدی از سلول‌های ایمنی ارائه دهند.

تحلیل سلولی مورد استفاده پژوهشگران، جدید است و می‌توان از آن در حوزه پزشکی برای بررسی بافت سلول‌ها استفاده کرد. دکتر "دومینیک گرون"(Dominic Gruen)، سرپرست این پژوهش گفت: این روش به ما امکان می‌دهد تصویر کامل سلولی بافت‌های پیچیده‌ای مانند مغز را تهیه کنیم.

"مارتا جوانا کاستا جوردا"(Marta Joana Costa Jordao)، نویسنده ارشد این پژوهش گفت: شاید فعال‌سازی دائمی سلول‌های ایمنی بتواند دلیل حمله‌های مزمن به مغز بیماران مبتلا به ام‌اس را در یک دوره چند ساله توضیح دهد.

این پژوهش، در مجله "Science" به چاپ رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha