• سه‌شنبه / ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۲:۱۲
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1403022518216
  • خبرنگار : 50553

معاون علمی رئیس جمهور از شهرک‌های صنعتی قزوین بازدید کرد

معاون علمی رئیس جمهور از شهرک‌های صنعتی قزوین بازدید کرد

ایسنا/قزوین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهور با حضور در قزوین از شهرک‌های صنعتی بازدید و طرح‌ توسعه یک شرکت ریسندگی را افتتاح کرد.

به گزارش ایسنا، روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور امروز ۲۵ اردیبهشت با ورود به استان قزوین از شهرک‌های صنعتی قزوین بازدید کرد.

فیروزآبادی در بازدید از یک شرکت صنعتی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ارزش افزوده واقعی این شرکت فرآیند دانش بنیان است، در صنعت پلیمر مهمترین بخش آن دانش فنی است چراکه از یک مواد اولیه مواد ارزشمندتری ساخته می‌شود.

وی در ادامه بیان کرد: قانون جهش تولید امکانات و تسهیلات خوبی را فراهم کرده و امیدوارم قبل از دهه اول قرن ۱۴ شاهد اتفاقات خوبی در محصولات پلیمری داشته باشیم.

معاون علمی رئیس جمهور در ادامه از یک شرکت حوزه ریسندگی بازدید کرد؛ مجموعه‌ای که یکی از بزرگترین تولیدکنندگان نخ در کشور است، نخ تولید شده در این شرکت در محصولاتی چون فرش، پتو، پارچه های رو مبلی اتومبیل و کمربند ایمنی استفاده می‌شود.

۶۶ درصد این سهام در اختیار مؤسسه خیریه قرار گرفته و با توسعه‌ای که انجام شده ظرفیت تولید این شرکت به ۳ هزار تن در ماه رسیده است و در این شرکت به طور مستقیم ۷۸۰ نفر مشغول به کار هستند، همچنین نخ تولید شده در این شرکت با صادرات به کشور ترکیه در تولید کتانی‌ استفاده می‌شود.

۴۰۰ هزار نفر در شرکت‌های دانش‌بنیان مشغول به کار هستند

دهقانی فیروزآبادی در جریان افتتاح طرح توسعه خط تولید نخ ATY این شرکت تولیدی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تحول ایجاد شده در راستای نوآوری و خلاقیت شرکت‌های دانش بنیان موضوع مهمی است که توانسته اتفاقات خوبی را در شرکت‌ها رقم بزند.

وی خاطرنشان کرد: در این سفر از ۲ مجموعه بزرگ تولید رزین‌های راهبردی در صنعت کشور شامل صنعت خودرو، لوازم خانگی، صنعت کفش و نیز واحد تولید نخ بازدید کردیم و عملکرد این واحدها نشان می‌دهد که کالاهای اساسی و زیرساختی برای سایر مجموعه‌های صنعتی در حال تولید است.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: واحدهای خوش نام تشویق شده‌اند و از آن‌ها حمایت می‌شود تا بتوانند از اعتبار مالیاتی در توسعه واحدهای تحقیقاتی استفاده کنند و شرایط خوبی را رقم بزنند ضمن اینکه مسائل تنظیم‌گری و یا قواعد و آیین‌نامه‌های مورد نیاز شرکت‌های تولیدی دارای واحدهای تحقیقاتی در هیأت دولت و از طریق وزرا مورد پیگیری قرار می‌گیرد و در این باره نیز توجه لازم صورت گرفته است.

وی گفت: ۴۰۰ هزار نفر در بیش از ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان در سطح کشور فعال هستند، برای حمایت از شرکت‌های فعال که فعالیت راهبردی انجام می‌دهند ساز و کاری در نظر گرفته شده تا با استفاده از اعتبار مالیاتی بتوانند واحدهای تحقیق و توسعه خود را از طریق ارتباط با شرکت‌های دانش بنیان تولید کننده فناوری ارتقا دهند.

وی بیان کرد: توجه به حوزه‌های انرژی، امنیت غذایی، سلامت و تجهیزات پزشکی، حوزه معدن، آب، اقلیم و محیط زیست و حوزه‌های تکنولوژی از مهمترین موضوعات دارای اولویت حمایت در زمینه تحقیق و توسعه فناورانه است.

پرداخت یک میلیارد تومان تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها

دهقانی فیروزآبادی اظهار کرد: اگر شرکت‌های بزرگ دانش‌بنیان در واحد تولیدی خود مراکز نوآوری ایجاد کنند تا تیم‌ها و گروه‌های دارای تحقیقات نوآورانه بتوانند مستقر شوند در صورت موفقیت به ازای هر تیم مستقر شده تا سقف یک میلیارد تومان تسهیلات با شرایط ویژه پرداخت خواهد شد.

وی ادامه داد: اعتبار مالیاتی ارزش افزوده امتیاز ویژه‌ای است که مورد غفلت واحدهای تولیدی دانش بنیان قرار دارد، بزرگترین توصیه و حمایت ما اعطای تسهیلات از محل اعتبار مالیاتی است که واحدهای تحقیق و توسعه شرکت‌ها را تقویت سازد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور تصریح کرد: هیچ لزومی ندارد که در بحث تحقیقی برای یک واحد تولیدی صندوق تشکیل شود، چون برای شرکتی که یک هزار میلیارد ریال مالیات مستقیم می‌دهد، گرفتن تسهیلات ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیارد ریال بسیار ساده است.

به گزارش ایسنا، در این سفر دهقانی فیروزآبادی ۲ خط تولید نخ «ای تی وای» با تولید ۲ هزار و ۲۰۰ تن در سال و نخ فرشی (تاب و چند لاکنی) با تولید ۲ هزار و ۳۰۰ تن در سال و با اشتغال ۷۰ نفر این شرکت ریسندگی را افتتاح کرد.

دهقانی فیروز آبادی در ادامه پس از افتتاح خط تولید یک شرکت تولیدکننده کنترل‌کننده دورموتور جریان مستقیم خودرو، اظهار کرد: شرکت‌های خوبی در کشور داریم که مراکز طراحی دارند و حتی از کشورهای خارجی‌ سفارش می‌گیرند، اکنون بهترین فرصت در قزوین است که با محوریت پارک علم و فناوری دفتر طراحی (فن پلاست) میکروالکترونیک به خصوص تراشه‌های الکترونیکی راه‌اندازی شود.

وی با بیان اینکه دانش‌بنیان شدن واحدهای تولیدی می‌تواند آن‌ها را در دریافت تسهیلات و خدمات دیگر حمایت کند، ادامه داد: مثلاً اگر بخواهیم روی سنسورها کار کنیم وقتی شرکتی دانش‌بنیان باشد می‌توانیم در حوزه تخصیص ارز، سرمایه در گردش و مواردی از این دست تسهیلاتی را اعطا کنیم.

معاون علمی رئیس جمهور تصریح کرد: با توجه به طرفیت صندوق نوآوری کشور و همچنین اختصاص تسهیلات خوبی که به منظور حمایت از واحدهای تولیدی در نظر گرفته شده به راحتی می‌توان در حوزه دانش بنیان‌ها طرح‌های توسعه خوبی را به بهره‌برداری رساند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha