• چهارشنبه / ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۸:۵۶
  • دسته‌بندی: توپ و تور
  • کد خبر: 97121508415
  • خبرنگار : 71576

صفایی: مقابل سایپا خسته بودیم

صفایی: مقابل سایپا خسته بودیم

کاپیتان تیم والیبال کاله مازندران دلیل باخت مقابل سایپا را خستگی بازیکنان کاله می‌داند.

به گزارش ایسنا، رضا صفایی بازیکن تیم والیبال کاله پس از باخت مقابل سایپا، در مورد این بازی به خبرنگاران گفت: امروز تیم سایپا خیلی خوب بود اما در طول فصل این اولین بار است که بازیکنان ما چنین عملکرد ضعیفی را داشتند.

او افزود: همانطور که می‌دانید ما یکشنبه و چهارشنبه بازی می‌کنیم و به نظرم خسته بودیم. کادر فنی نکاتی را گفتند که نتوانستیم اجرا کنیم و سایپا سوار بازی شد. به نظر من اصلی‌ترین دلیل باخت ما خستگی بود. چندین هفته است که با شش بازیکن بازی می‌کنیم و در سوی دیگر سایپا پر مهره بود و تعویض‌های خوبی هم داشت که نتیجه بازی را رقم زد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha