• دوشنبه / ۶ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۷:۳۰
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 98030602466
  • منبع : فضای مجازی

صدیق تعریف خبر داد:

حذف موسیقی تیتراژ سریال امام‌ علی (ع)

حذف موسیقی تیتراژ سریال امام‌ علی (ع)

«تیتراژ را از ابتدای این سریال که در شبکه خانگی توسط شرکت سروش پخش شده است هم حذف نموده‌اند. چرا؟ نمی‌دانم و علاقه‌مند هستم مقامی مسئول پاسخگوی این سوال باشد.»

به گزارش ایسنا، برنا نوشت: «بی‌شک صدای صدیق تعریف روی سریال ماندگار امام علی (ع) یکی از اتفاقات ویژه این مجموعه بود که با همکاری فرهاد فخرالدینی به بخشی از تاریخ موسیقی ایران تبدیل شد. اما این خواننده شهیر و صاحب سبک کردستانی از این تجربه ماندگار به دلایلی این روزها حال خوبی ندارد و…

صدیق تعریف گفت‌: «شما اگر بیننده سریال امام علی باشید متوجه یک اتفاق عجیب در پخش این مجموعه می‌شوید. شاید باورتان نشود اما این روزها شنیده‌ام که تیتراژ این سریال را که بخش جداناپذیری از این مجموعه است از ابتدای سریال حذف کرده‌اند.

او در پاسخ به علت حذف این اثر فاخر موسیقی از سریال امام علی گفت: من هم نمی‌دانم چرا این اتفاق رخ داده است! آیا مدیران و مسئولین تلویزیون متوجه علاقه‌مندی مردم به این موسیقی نیستند، آیا پخش این قطعه صدمه‌ای به جایگاه یا سمت آنها وارد می‌کند؟ سریالی که بخش زیادی از مخاطبان خود را به اعتبار موسیقی خود دارد چرا باید به یکباره از بدنه این سریال جدا شود؟

این خواننده سرشناس تصریح کرد: حتی می‌دانم که این تیتراژ را از ابتدای این سریال که در شبکه خانگی توسط شرکت سروش پخش شده است هم حذف نموده‌اند. چرا؟ نمی‌دانم و علاقه‌مند هستم مقامی مسئول پاسخگوی این سوال باشد.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۳-۰۷ ۱۳:۳۳

افراطی‌گری صدا وسیما بیش از پیش نمایان شده حقیقت این است که برخی انتقادات خارج نشینها کاملا و کاملا در باره فرهنگ از نگاه حاکمیت در ایران درست از آب درامده و علی رغم تلاشهای دوستان و دلسوزان تغییری نکرده و این چشم اسفندیار فرهنگ عمومی آن هم در جایگاه رسانه ملی یک فاجعه است

avatar
۱۳۹۸-۰۳-۰۷ ۱۶:۳۵

به احتمال زیاد مدیران جوان رسانه ملی و همینطور مدیران جوان سروش به دنبال سیاست های جوانگرایی خود به دنبال جایگزینی مناسب هستند همچون برنامه نود.