• یکشنبه / ۲ تیر ۱۳۹۸ / ۱۳:۰۱
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 98040200952
  • خبرنگار : 99999

سرپرست واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تشریح کرد

جدیدترین اقدامات دانشگاه آزاد برای ایمنی سازی مسیر تردد دانشجویان

جدیدترین اقدامات دانشگاه آزاد برای ایمنی سازی مسیر تردد دانشجویان

سرپرست واحد علوم و تحقیقات گفت: مکانیزمی که توسط پیمانکار برای ایمن‌سازی مسیر تردد دانشجویان واحد علوم و تحقیقات طراحی شده، از نظر ایمنی دارای بالاترین استانداردهاست و از متوسط ایمنی کشور بالاتر است.

به گزارش ایسنا، دکتر رضا مسعودی سرپرست واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه بعد از حادثه واژگونی اتوبوس، با پیمانکار خلع قرارداد شد، گفت: بلافاصله بعد از حادثه با یکی از بهترین شرکت‌های اتوبوسرانی درون شهری قرارداد بستیم و تمام اتوبوس‌های قدیمی تعویض شدند.

وی با بیان اینکه روزانه ۵۰۰ سرویس رفت و برگشت توسط ۵۰ اتوبوس در واحد علوم و تحقیقات انجام می‌شود، افزود: اخیراً در برخی از مسیرها که در گذشته سرویس حمل و نقل عمومی و امکان استفاده از اتوبوس نبوده، از خودروهای ون استفاده کردیم که حداقل دانشجویان در ایام امتحانات آسایش بیشتری داشته باشند.

دکتر مسعودی با تأکید بر اینکه به منظور نصب گاردریل و ایمنی سازی مسیر تردد در واحد علوم و تحقیقات با یکی از پیمانکاران مطرح ساختمانی کشور وارد مذاکره شدیم، اظهار داشت: از ابتدای تعامل و مذاکره تأکید مان ارائه بهترین کیفیت و تأیید نظر پلیس راهنمایی و رانندگی بود. با توجه به اینکه طول مسیر بر حسب شرایط، نیاز به گاردریل‌های مختلفی از جمله سه موج، یک موج، نیوجرسی و قرقره‌دار دارد، بنابراین نیاز به مطالعات میدانی جامع شدیداً احساس می‌شد.

سرپرست واحد علوم و تحقیقات ادامه داد: پس از آنکه طرح اولیه از سوی پیمانکار مشخص شد، با پلیس راهنمایی و رانندگی چندین جلسه به منظور تأیید طرح برگزار کردیم و در نهایت طرح اجرایی هفته گذشته ارائه شد و به دنبال بستن قرارداد با پیمانکار مرتبط هستیم. مکانیزمی که توسط پیمانکار برای ایمن سازی مسیر تردد دانشجویان واحد علوم و تحقیقات طراحی شده از نظر ایمنی دارای بالاترین استانداردهاست و از متوسط ایمنی کشور بالاتر است.

وی افزود: همچنین دفتر فنی دانشگاه مسیرهایی که به طور قطع و یقین نیاز به گاردریل دارد و به فرایند دیگری نیاز ندارد، شناسایی کرده و حدود هزار متر گاردریل توسط پیمانکار نصب شده و همین مقدار نیز در حال خریداری و نصب است.

سرپرست واحد علوم و تحقیقات خاطرنشان کرد: جاده واحد علوم و تحقیقات ۲۵ سال گذشته کشیده و ارتباطی به دوران مدیریت سه ماهه اینجانب ندارد. از ابتدا نیز این جاده مجهز به گاردریل نبوده است.

دکتر مسعودی در ادامه با تأکید بر اینکه تله کابین اساساً مشکل حمل و نقل واحد علوم و تحقیقات را حل نمی‌کند، گفت: چرا که در ساعت پیک رفت و آمد در واحد علوم و تحقیقات ۴۶۰۰ نفر باید جا به جا شوند، در حالی که ظرفیت تله کابین حدود ۲ هزار نفر است. علاوه بر اینکه تله کابین مسیر مستقیم را طی می‌کند و ساختمان‌هایی در مسیر داریم که تله کابین پوشش نمی‌دهد.

وی در پایان اظهار داشت: همچنین هزینه نگهداری و استفاده از تله کابین از نظر اقتصادی هیچ گونه توجیهی ندارد. این موضوع نیز در گزارش کمیسیون مجلس نیز ذکر شده که تله کابین مناسب حمل و نقل دانشجویان واحد علوم و تحقیقات نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۴-۰۲ ۱۳:۱۹

خداییش اینجا جای مناسبی برای دانشگاست ؟؟؟؟؟

avatar
۱۳۹۸-۰۴-۰۲ ۱۳:۳۱

نوشدارو پس از مرگ چندین جوان

avatar
۱۳۹۸-۰۴-۰۲ ۱۳:۳۲

خلع قرارداد؟؟ فسخ قرارداد

avatar
۱۳۹۸-۰۴-۰۲ ۱۴:۰۴

حقوق ما رو تو واحد ساوه سه ماهه نیمه نصفه میدن و حق نظارت فنی پایان نامه ها رو یک ساله ندادن. چکار دارن میکنن؟