• دوشنبه / ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ / ۰۳:۱۰
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 98061005326
  • خبرنگار : 71617

جدال صدرنشینان لیگ یک و تقابل نصرتی و عنایتی در هفته چهارم

جدال صدرنشینان لیگ یک و تقابل نصرتی و عنایتی در هفته چهارم

هفته چهارم رقابت‌های لیگ دسته یک امروز (دوشنبه) با انجام ۸ بازی برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، هفته چهارم رقابت‌های لیگ دسته یک فوتبال امروز (دوشنبه) با انجام ۸ بازی آغاز می‌شود که در مهم‌ترین بازی‌ها خوشه طلایی ساوه به مصاف آلومینیوم اراک می‌رود.

خوشه طلایی ساوه و آلومینیوم اراک که با ۷ امتیاز به ترتیب در رتبه‌های اول و دوم رقابت‌های لیگ دسته یک جای دارند و صدرنشینان این رقابت‌ها محسوب می‌شوند، حساس‌ترین دیدار این هفته را برگزار می‌کنند و پیروز این مسابقه می‌تواند فاصله خوبی را با دیگر رقیبان در جدول رقابت‌ها ایجاد کند.

هم‌چنین بادران تهران که با ۷ امتیاز در جایگاه سوم جدول قرار دارد و رقیب جدی دو تیم بالای جدول محسوب می‌شود، امروز (دوشنبه) با علم و ادب تبریز دیدار می‌کند. بادران در صورت پیروزی در این دیدار و تزلزل تیم‌های آلومینیوم اراک و خوشه طلایی می‌تواند صدر جدول را در این هفته از آن خود کند.

تیم ‌های فجر سپاسی و نود ارومیه که با شش امتیاز به ترتیب چهارم و پنجم هستند، به ترتیب با  ملوان و رایکا بابل بازی دارند و این دو تیم در صورت کسب سه امتیاز این بازی‌ها می‌توانند جایگاه خود را در نیمه بالای جدول مستحکم کنند.

نبرد دو تیم گل‌ریحان البرز رده هفتمی و قشقایی شیراز رده نهمی از دیگر بازی‌های مهم هفته چهارم لیگ دسته یک است که به نوعی تقابل تفکرات مربیان پرسپولیسی و استقلالی لیگ یک،‌ یعنی محمد نصرتی و رضا عنایتی است و این مساله حساسیت بازی را دوچندان کرده است.

بازی‌های هفته چهارم رقابت‌های لیگ دسته یک به شرح زیر است:

دوشنبه ۱۱ شهریور

فجر سپاسی - ملوان ساعت ۱۷:۰۰

مس رفسنجان - نیروی زمینی ساعت ۱۷:۳۰

گل ریحان البرز - قشقایی شیراز ساعت ۱۷:۳۰

مس کرمان - سرخپوشان پاکدشت ساعت ۱۷:۳۰

نود ارومیه - رایکا بابل ساعت ۱۷:۳۰

بادران تهران - علم و ادب تبریز ساعت ۱۷:۴۵

خوشه طلایی ساوه - آلومینیوم اراک ساعت ۱۸:۰۰

سپیدرود رشت - استقلال خوزستان ساعت ۱۸:۰۰

سه شنبه ۱۲ شهریور

داماش گیلان - آرمان گهر ساعت ۱۸:۰۰

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha