• چهارشنبه / ۱۳ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۲:۲۳
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 98061306996
  • منبع : نمایندگی قزوین

در بخش ایده‌های کارشناسان جوان؛

جایزه بین‌المللی صرفه‌جویی آب کشاورزی به پژوهشگران ایرانی رسید

جایزه بین‌المللی صرفه‌جویی آب کشاورزی به پژوهشگران ایرانی رسید

پژوهشگران دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) موفق به کسب جایزه بین‌المللی صرفه‌جویی آب کشاورزی (۲۰۱۹ Watsave) از کمیسیون بین‌المللی آبیاری و زهکشی برای طراحی و ساخت سازه‌ای مکانیکی- هیدرولیکی برای توزیع عادلانه آب در بخش کشاورزی شدند.

به گزارش ایسنا، جایزه بین‌المللی صرفه‌جویی آب کشاورزی در بخش ایده‌های کارشناسان جوان برای سال ۲۰۱۹، به اعضای هیئت‌علمی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) دکتر محمد بیجن‌خان، دکتر علی مهدوی مزده، دکتر هادی رمضانی اعتدالی، فاطمه طیبی و نرگس مهری از دانشجویان این دانشگاه، برای طرح «کاربرد شیر کنترل دبی برای صرفه‌جویی در مصرف آب» تعلق گرفت.

بنابر این خبر جایزه در مراسم ویژه‌ای در حاشیه هفتادمین اجلاس سالانه کمیسیون بین‌المللی آبیاری و سومین شورای جهانی آبیاری که ۱۰ تا ۱۶ شهریور ماه سال جاری در اندونزی برگزار می‌شود، به تیم برنده اهداء خواهد شد.

کمیسیون بین‌المللی آبیاری و زهکشی هر ساله اقدام به برگزاری مسابقه بین‌المللی صرفه‌جویی آب در کشاورزی با هدف انتخاب برترین طرح‌ها یا اقدامات اجرایی و مدیریتی در زمینه کاهش برداشت آب برای مصارف کشاورزی در چهار محور «فناوری صرفه‌جویی آب»، «مدیریت در صرفه‌جویی آب»، «ایده‌های کارشناسان جوان در صرفه‌جویی آب» و «اقدامات اجرایی کشاورزان پیشرو» می‌کند.

همانند سال‌های گذشته از ایران نیز چهار طرح، در هر یک از محورهای فوق برای شرکت در مسابقه جایزه بین‌المللی صرفه‌جویی آب کشاورزی به دبیرخانه این کمیسیون ارسال شده بود که طرح ایده‌های کارشناسان جوان در صرفه‌جویی آب از ایران حائز بیشترین امتیاز از سوی داوران بین‌المللی شده است.

کمیسیون بین‌المللی آبیاری و زهکشی (ICID) (International Commission on Irrigation and Drainage) که در سال ۱۹۵۰ تأسیس شده است یک مجموعه فنی، علمی، بین‌المللی و غیرانتفاعی است، این مؤسسه شامل شبکه‌ای از متخصصان در سراسر جهان است که در زمینه آبیاری، زهکشی و مدیریت غذا فعالیت می‌کند؛ هدف اصلی این موسسه ترویج مدیریت پایدار آب کشاورزی و توسعه پایدار روستایی به‌منظور رسیدن به جهانی است که در آن با ایجاد امنیت در زمینه تأمین آب فقر و گرسنگی از بین برود.

۷۸ کشور زیر مجموعه این مؤسسه بین‌المللی هستند که در مجموع ۹۵ درصد اراضی کشاورزی دنیا را به خود اختصاص می‌دهند؛ این کشورها هر کدام داری کمیته ملی مربوط به خود هستند که زیرمجموعه این ارگان بین‌المللی قرار دارند.

بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره)، کارشناسان جوان ایرانی در سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ نیز موفق به دریافت جایزه مسابقه صرفه‌جویی آب کشاورزی شده بودند.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha