• سه‌شنبه / ۱۹ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۱:۱۸
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 98061909210
  • منبع : دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

تغییر در انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای

انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای

دکتر جلال الدین میرزای رزاز، سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی شد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد آقاجانی، رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در حکمی دکتر جلال الدین میرزای رزاز را به عنوان سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و سرپرست دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی منصوب کرد.

طبق اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، گزیده سوابق علمی واجرایی میرزای رزاز به شرح زیر است:

-اخذ مدرک پزشکی عمومی  و PhD  رشته علوم تغذیه از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

-عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور از سال ۹۲ تاکنون

-مشاور و قائم مقام معاونت درمان وزارت بهداشت از سال ۷۶-۷۸

-مشاور اجرایی ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از سال ۷۶-۸۴

-معاون توسعه ومدیریت منابع انسانی دانشکده تغذیه وانستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور از سال  ۹۳-۹۵

-رئیس انجمن تغذیه ایران از سال  ۹۵تا کنون‌

-دبیر کنگره بین المللی دوسالانه  تغذیه ایران در سالهای ۹۳و ۹۷

پیش از این دکتر هدایت حسینی در این سمت مشغول فعالیت بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.