• سه‌شنبه / ۱۴ آبان ۱۳۹۸ / ۱۱:۲۲
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 98081408297
  • خبرنگار : 71567

عضو هیات علمی دانشگاه اقتصاد علامه تاکید کرد

ضرورت آشنایی دانشجویان با کسب و کارهای آینده در دوران تحصیل

ضرورت آشنایی دانشجویان با کسب و کارهای آینده در دوران تحصیل

عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی بر ضرورت آشنایی دانشجویان با بازار کسب و کار آینده در حین تحصیل تاکید کرد و گفت: باید با ارائه آموزش‌های لازم دانشجویان بتوانند تصویری از وضعیت آینده شغلی خود داشته باشند تا بعد از فارغ‌التحصیلی بتوانند اشتغال‌پذیر شوند.

به گزارش ایسنا، دکتر حسن طاعی در چهارمین دوره "رویداد کارآفرینی چکاوک" که در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد، به امنیت برگزاری چنین برنامه‌های کارآفرینی و آشنایی دانشجویان با بازار کسب و کار اشاره کرد و افزود: ما معتقد هستیم دانشجو از ابتدای ورود به دانشگاه‌ها باید بتواند  آینده خود را ترسیم کند و مسیر شغلی خود را بداند؛ به گونه‌ای که از همان روزی که استاد طرح درس را ارائه می‌دهد، متوجه این باشد که چه آینده‌ای را در حوزه‌ کاری پیش رو خواهد داشت.

وی در ادامه تصریح کرد:‌ انتخاب صحیح مسیر شغلی در آینده برای دانشجویان باید آموزش داده شود، به همین جهت ما در رویداد چکاوک سه هفته متوالی و بعد از آن سه ماه متوالی دانشجویان را با ایده‌ها و اندیشه‌های دنیای کسب و کار آشنا می‌کنیم. در واقع دانشجویان باید بدانند که در دنیای شغلی چهار ویژگی یعنی داده، اطلاعات، دانش و خردمندی از اهمیت بسیاری برخوردار است و این ویژگی‌ها و شاخص‌ها در این رویداد به آنها ارائه می‌شود.

فعال رویداد کارآفرینی چکاوک دانشگاه علامه طباطبایی خاطر نشان کرد:‌ در حال حاضر تلاش ما در دانشگاه علامه این است که به دانشجویان نشان دهیم چه تفاوتی در کسب و کار، کسب و درآمد و ایجاد ثروت در بین مردم وجود دارد و این که چرا برخی افراد در دنیای آینده فرصت‌ها را بهتر می‌شناسند و می‌توانند ایده‌های خود را به ثروت تبدیل کنند؛ به همین جهت آموزش ایده‌پردازی باید یکی از اهداف دانشگاه به دانشجویان باشد.

وی یادآور شد: در دوره  کارآفرینی چکاوک که یک دوره یادگیری در دنیای آینده است، می‌خواهیم دانشجویان را اشتغال‌پذیر کنیم و بگوییم با تلاش می‌توانند آینده‌ موفقی داشته باشند.
 

عضو هیات علمی گروه اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی تاکید کرد:‌ مهارت‌های ارتباطی و مهارت‌های زندگی دو مهارتی است که برای ایجاد کسب و کار موفق بسیار تاثیر گذار است، اگر دانشجویان به خودباوری برسند و اعتماد به نفس داشته باشند، می‌توانند در دنیای کسب و کار و اشتغال نیز موفق عمل کنند.

دکتر طاعی با تاکید بر این که ۵۰ درصد ظرفیت شرکت کنندگان در رویداد چکاوک از دانشجویان دانشگاه علامه است، گفت:‌ این دانشجویان با تخفیف ویژه یعنی پرداخت ۳۰ هزار تومان می‌توانند در این رویداد شرکت کنند و ۵۰ درصد شرکت کنندگان نیز از دانشجویان گروه‌های فنی و مهندسی و حتی دانشگاه‌های دیگر هستند.

وی در پایان خاطر نشان کرد:‌ ظرفیت برای شرکت در رویداد چکاوک تعداد ۱۵۰ نفر است و افرادی که در این دوره‌ها شرکت می‌کنند، گواهی این دوره را نیز دریافت خواهند کرد. ضمن این که بررسی‌ها نشان می‌دهد صد در صد شرکت‌ کنندگان این رویداد در سه دوره قبل اشتغال‌پذیر شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha