• چهارشنبه / ۲۲ آبان ۱۳۹۸ / ۱۱:۳۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 98082214231
  • خبرنگار : 71560

محمودی شاه نشین: مجلس با جدیت راهکارهای مقابله با آلودگی هوا را دنبال می‌کند

محمودی شاه نشین: مجلس با جدیت راهکارهای مقابله با آلودگی هوا را دنبال می‌کند

یک عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها با تاکید بر اینکه مجلس تمام تلاش خود را برای حمایت از راهکارهای مقابله با آلودگی هوا به کار گرفته است، گفت: کمیسیون امور داخلی و شوراها نیز در حال تهیه گزارشی از میزان اجرایی شدن برنامه‌های پیش بینی شده برای مقابله با آلودگی هوا است.

 محمد محمودی شاه نشین در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به راهکارهای مقابله با آلودگی هوا بیان کرد: مجلس شورای اسلامی در طول سال‌های متمادی از هر طریقی که توانسته سعی کرده تا با پدیده آلودگی هوا مقابله کند و تا جایی که امکان پذیر بوده اعتبارات مورد نیاز برای طرح‌های زیست محیطی چه در قالب کمک به شهرداری‌ها و چه در قالب توسعه حمل و نقل عمومی به منظور مقابله با آلودگی هوا اختصاص داده است.

وی در ادامه اظهار کرد: یکی از عوامل موثر در افزایش آلودگی هوا استفاده از سوخت‌های فسیلی برای گرمایش ساختمان‌هاست که خوشبختانه با تلاش‌های انجام شده انرژی الکتریکی در حال جایگزین شدن سوخت‌های فسیلی است. دومین عامل موثر بنزین خودروها است که مجلس در سال جاری نیز معافیت‌های گمرکی برای واردات خودروهای هیبریدی در نظر گرفت و جایگزین شدن این خودروها خود می‌تواند در کاهش آلودگی موثر باشد.

نماینده مردم شهریار در مجلس تصریح کرد: گام بعدی توسعه حمل و نقل عمومی است که خود می‌تواند نقش بسزایی در کاهش آلودگی هوا داشته باشد. مجلس اعتبارات لازم را برای توسعه خطوط مترو در نظر گرفته است. از سوی دیگر هر ساله بخشی از جرائم راهنمایی و رانندگی برای طرح های زیست محیطی به منظور مقابله با آلودگی هوا تخصیص داده می شود.

وی در ادامه تاکید کرد: گام بعدی مُسَکن‌ها و مقرارتی است که شهرداری‌ها باید برای مقابله در کوتاه مدت به آن بپردازند. به تازگی نیز شهرداری  طرح جدید ترافیکی را اجرایی کرده که باید با مقایسه آمار روزهای آلوده امسال با سال گذشته ببینیم که آیا در مقابله با آلودگی هوا موثر است یا با نگاه درآمدزایی اجرایی شده است. قطعا در تنظیم بودجه سال آینده نیز با تجزیه و تحلیل آمارهای سال جاری، به این موضوع توجه خواهد شد.

محمودی شاه نشین در ادامه با اشاره به اینکه رشد جمعیت در تهران در ۵۰ سال اخیر بسیار بالا بوده است، گفت: تهران شهری است که در گودی واقع شده است و از سوی دیگر رشد جمعیت در تهران در ۵۰ سال اخیر کم نظیر می باشد. فلذا حل کردن معضل آلودگی در آن به این راحتی نیست. توسعه فضاهای سبز و پارک‌ها از دیگر عواملی است که می تواند در کاهش آلودگی موثر باشد و خوشبختانه شهرداری به این سمت رفته است.

وی افزود: کمیسیون امور داخلی و شوراها نیز در حال تهیه گزارشی از میزان اجرایی شدن برنامه‌های  پیش بینی شده برای مقابله با آلودگی هوا است و در چند روز گشته ریاست کمیسیون جلسه ای برای بررسی میزان تخصیص جرائم راهنمایی و رانندگی به شهرداری‌ها برای مقابله با آلودگی هوا داشتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha