• یکشنبه / ۲۴ آذر ۱۳۹۸ / ۱۰:۴۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 98092417504
  • خبرنگار : 71605

گسترش همکاری‌های دانشگاه علم‌وصنعت با قرارگاه خاتم‌الانبیاء/اصلاح آیین‌نامه پژوهشی دانشگاه

گسترش همکاری‌های دانشگاه علم‌وصنعت با قرارگاه خاتم‌الانبیاء/اصلاح آیین‌نامه پژوهشی دانشگاه

دانشگاه علم و صنعت ایران و قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء تفاهم‌نامه همکاری‌های پژوهشی، تحقیقاتی، آموزشی و فناوری به امضاء رساندند.

به گزارش ایسنا، به منظور توسعه همکاری‌ها بین دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان مجموعه فعال در عرصه تجاری‌سازی فناوری‌های نوین و قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء به عنوان سازمان فعال در عرصه‌های عمران و آبادانی و به کارگیری سرمایه‌های توانمند ایرانی، این دو نهاد تفاهم‌نامه همکاری صبح امروز در دانشگاه علم و صنعت ایران امضاء کردند.

از جمله اهداف این تفاهم‌نامه قبول مسئولیت دانشگاه به عنوان بخشی از واحد تحقیق و توسعه قرارگاه و انجام فعالیت مورد توافق، پاسخگویی به نیازهای فنی و مهندسی و قبول مسئولیت در انجام پروژه‌های پژوهشی قرارگاه، آموزش و تامین نیروی انسانی متخصص، مشارکت در زمینه‌ شناسایی نخبگان به منظور استفاده در شرکت‌های دانش‌بنیان و بدنه مشاوره است.

محورهای تخصصی این تفاهم‌نامه نیز حوزه آب، حوزه نیروگاه و تولید انرژی، حوزه نفت، گاز و پتروشیمی و ابنیه شهرسازی و سازه‌های خاص، ارتباطات و فناوری اطلاعات و حوزه خدمات مشاوره و مهندسی است.

در ادامه نمایشگاه دانش و فناوری در آمفی‌تئاتر دانشکده مکانیک با حضور جبارعلی ذاکری رییس دانشگاه علم و صنعت ایران و سعید محمد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء افتتاح شد.

این نمایشگاه که به مناسبت نودمین سال تاسیس و راه‌اندازی رشته مهندسی ماشین در مدرسه عالی صنعتی و مهندسی مکانیک در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شده است، از تاریخ ۲۴ الی ۲۷ آذرماه مقارن با بزرگداشت هفته پژوهش در محل دانشگاه برقرار خواهد بود.

محورهای این نمایشگاه از یکسو ارائه‌ توانمندی‌ها، امکانات صنعتی، تولیدی و مدیریتی متخصصان شرکت‌ها و صاحبان صنایع داخلی است که جایگزین واردات هستند و از سوی دیگر فن‌بازاری برای مبادلات فناورانه و دارایی‌های فکری بین عرضه‌کنندگان و توسعه‌دهندگان، کارآفرینان و خریداران فناوری است.

ایجاد ۵ گرایش بین رشته‌ای منحصر به فرد تا پایان سال
اصلاح آیین‌نامه پژوهشی

جبارعلی ذاکری، رییس دانشگاه علم و صنعت ایران در مراسم افتتاحیه نمایشگاه فوق با بیان این‌که در تلاش هستیم با تکیه بر نیروی انسانی اعم از اعضای هیات علمی و دانشجویان بتوانیم برنامه پنج ساله راهبردی دانشگاه را پیش ببریم، اظهار کرد: در این راه توسعه پژوهش‌های بنیادی و کاربردی و نیز ورود آثار و برکات فعالیت‌های پژوهشی به زندگی روزمره مردم را نیز مدنظر قرار خواهیم داد، این در حالی است که بحث اثرات اجتماعی دانشگاه در جامعه نیز مطرح است و چنانچه در این حوزه غفلت کنیم، اثر وجودی دانشگاه‌ها برای مردم ملموس نیست.

وی با اشاره به رتبه بین یک تا چهار دانشگاه علم و صنعت ایران در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی، تاکید کرد: مقالات آی اس آی برای دانشگاه لازم، اما کافی نیست و بایستی در زندگی روزمره مردم تاثیر داشته باشد.

رییس دانشگاه علم و صنعت ایران ادامه داد: به دنبال حضور پررنگ‌تر فناوری‌ها، اصلاح آیین‌نامه پژوهشی را در دستور کار قرار دادیم که ابلاغ خواهد شد تا سمت و سوی فعالیت‌های پژوهشی را به سمت فعالیت‌های صنعتی و پژوهش‌محور سوق دهد.

ذاکری گفت: به سمت گرایش‌های بین رشته‌ای و نیز گرایش‌های کاربردی در رشته مکانیک در حرکت هستیم و پنج گرایش بین رشته‌ای منحصربه فرد را تا پایان سال ایجاد خواهیم کرد  

برگزاری نمایشگاه دانش و فناوری به منظور برقراری ارتباط دانشگاه و صنعت

سعید محمد، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء نیز در مراسم افتتاحیه نمایشگاه حضور یافت و گفت: نمایشگاه امروز به مناسبت هفته پژوهش، نودهمین سالگرد تاسیس دانشگاه علم و صنعت ایران و نیز سی‌امین سالگرد تاسیس قرارگاه خاتم الانبیاء افتتاح شد تا در یک هماهنگی کامل از ظرفیت‌های دانشگاه بیشتر استفاده شود.

وی با اشاره به عنوان دانشگاه علم و صنعت و این که این دانشگاه باید در ممزوج کردن علم و صنعت پیشتاز باشد، گفت: ما نیز در قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء توانستیم  طی ۳۰ سال خدمت صادقانه با استفاده از نیروهای مردمی، در این راه گام برداریم و نیروهای مستعد را جمع کرده و به حل مسئله بپردازیم.

رئیس قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء تصریح کرد: کشورهایی همچون ایالات متحده آمریکا روحیه استعماری دارند و با توجه به این که تنها ۵ درصد انرژی جهان را در اختیار دارند، ۲۵ درصد مصرف کننده انرژی هستند و دلیل این که کشورهای خاورمیانه همیشه باید در آتش باشند نیز همین است. آنها از مغزهای کشورهای جهان سوم استفاده کرده و بعد تکنولوژی‌های تولیدشده از این راه را به خود جهان سومی‌ها می‌فروشند.

محمد در پایان با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای نقدیندگی در دست مردم و استفاده از دارایی‌های غیر مولد در دست دولت بر ورود این سرمایه‌ها به چرخه تولید تاکید کرد و افزود: دستاوردهای این حوزه می‌تواند برای دولت سرمایه‌های جدید ایجاد کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha