• دوشنبه / ۲۵ آذر ۱۳۹۸ / ۱۰:۲۰
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 98092518396
  • خبرنگار : 90047

احمدی: ۵۷ درصد جامعه دچار فقر حرکتی است

احمدی: ۵۷ درصد جامعه دچار فقر حرکتی است

معاونت فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان در همایش ورزش برای همه گفت: ۵۷ درصد جامعه دچار کم تحرکی هستند، به‌همین دلیل شاهد شیوع قابل توجه بیماریهای غیرواگیر هستیم.

به گزارش ایسنا، همایش یک روزه "ورزش برای همه" با ترویج مشارکت افراد دارای معلولیت در امر ورزش با حضور عبدالحمید احمدی معاونت فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان، حجت الله ایوبی دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو، هادی رضایی دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک و مجید رباطی سازمان ورزش شهرداری در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک برگزار شد.

احمدی در این همایش اظهار کرد: متاسفانه آمار مسوولین سلامت کشور نشان می دهد که در حال حاضر شیوع کم تحرکی و فقر حرکتی در کشورمان ۵۷ درصد است که همین عامل سبب شیوع بیماریهای غیرواگیر در جامعه شده است.

وی گفت: در گزارشی که اخیرا توسط معاونت سلامت وزارت بهداشت ارائه شده است، ۳درصد تولید ناخالص ملی صرف بیماریهای غیرواگیر می شود که این رقم چیزی حدود ۴۵هزار میلیارد تومان است.

احمدی خاطرنشان کرد: ورزش کم هزینه ترین راه پیشگیری از بیماریهای ناشی از کم تحرکی است. البته باید به این مساله تاکید کنیم تغذیه که نقش موثری در این زمینه دارد در طی دهه گذشته تغییر قابل توجهی پیدا کرده و در شیوع بیماریهای غیرواگیر نقش چشمگیری داشته است.

معاونت فرهنگی و توسعه ورزش همگانی در پایان اضافه کرد: امروز در وزارت ورزش و جوانان برای پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر سعی کرده‌ایم تمرکز خود را به توسعه ورزش همگانی معطوف کنیم. هرچند سازمانها و ارگانها در توسعه ورزش همگانی در بین اقشار مختلف نقش زیادی دارند اما هنوز نیاز به یک همکاری و هم افزایی بین دستگاههای مختلف داریم.

همچنین سوتان اسوتکوفسکی رئیس دفتر منطقه ای یونسکو در ایران گفت: از همه کسانی که در این برنامه حضور داشتند و همکاری کردند تشکر می‌کنم. یادمان باشد که موانعی که بر سر راهمان قرار دارد، نباید مانع از حرکت ما شود. خوشبختانه ایران تلاش زیادی برای ترویج ورزش معلولان کرده و این ارزشمند است. ورزش ابزار مهمی برای تقویت زمینه‌های اجتماعی است و رابطه ای مثبت بین افراد دارای معلولیت و سایر افراد ایجاد می‌کند. یونسکو نیز فعالیت‌های زیادی در حوزه تربیت بدنی کرده و تلاش داشته که توسعه جهانی در ورزش را ایجاد کند. ارتقای کیفی برنامه‌های تربیت بدنی در منشور بین‌المللی یونسکو مورد تاکید قرار گرفته است.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha