• یکشنبه / ۴ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۲:۱۳
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 98120402825
  • خبرنگار : 30054

آموزش ساخت دستگاه تخمه پوست کن در منزل

آموزش ساخت دستگاه تخمه پوست کن در منزل

یکی از کاردستی‌های جذاب الکترونیکی، دستگاه تخمه پوست کن می‌باشد. این دستگاه با استفاده از وسایل بازیافتی در هر منزلی قابل ساخت می‌باشد. عملکرد دستگاه تخمه پوست کن بسیار ساده است، به عبارتی مکانیسم ساده ولی کاربردی دارد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام دانشجوکیت، در ادامه روش ساخت این کاردستی جذاب را آموزش خواهیم داد.

وسایل لازم برای ساخت دستگاه تخمه پوست کن

وسایل این کاردستی از دو بخش تشکیل شده‌اند، وسایل بازیافتی که در هر منزلی یافت می‌شوند. وسایل الکترونیکی که بایستی به صورت مجزا خریداری شود. همانطور که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید، دو مدل موتور DC و یک مدل پروانه پلاستیکی نیاز است. به همراه کلید و باتری و سیم همگی از بخش الکترونیکی دستگاه تخمه پوست کن، کاردستی جذاب هستند.

۱. موتور DC یا همان آرمیچر

۲. پروانه و ملخ رباتیکی

۳. موتور گیربکس دار پلاستیکی

۴. کلید راکر

۵. سیم افشان

۶. باتری قلمی یا کتابی

۷. پیچ فلزی کوچک

بخش وسایل بازیافتی هم شامل قوطی نوشابه یک نفره، چند تکه چوب نازک، چسب حرارتی یا چسب مایع، میخ و چکش می‌باشد. که همه‌ی این موارد در ویدیو انتهای این آموزش نمایش داده شده‌اند. وسایلی از جمله قیچی، تیغ موکت بری، خط کش، مداد، پیچ گوشتی و چسب هم جز الزامات برای ساخت این پروژه است.

شرح عملکرد مدار تخمه پوست کن

موتور گیربکس‌دار پلاستیکی زرد رنگ، توسط یک شافت چوبی کوتاه که دو عدد پیچ فلزی روی آن بسته شده، نقش پوست کن اصلی را دارد. این دو در یک محفظه بسته توسط تکه چوب‌ها قرار می‌گیرند. این موتور گیربکس پلاستیکی در فروشگاه اینترنتی دانشجو کیت فراهم بوده و امکان خرید دارد. از یک سمت، شافت موتور را به شافت چوبی که در بخش ابتدایی ویدیو درست کردید، متصل کنید. سپس محفظه مخصوص تخمه پوست کن را درست کنید و موتور را داخل آن قرار دهید.

قوطی نوشابه را مانند الگویی که در تصویر مشاهده می‌کنید، برش زده و روی شاسی چوبی متصل کنید. تمامی این مراحل توسط تیغ موکت بری و قیچی انجام می‌شوند. به هنگام ساخت این سرگرمی الکترونیکی جذاب، دقت کافی داشته باشید و موارد ایمنی را حتما رعایت کنید، تا از آسیب دیدن جلوگیری شود. بخش‌های مهم این کاردستی توسط چسب حرارتی به هم محکم می‌شوند.

برای تغذیه این دستگاه تخمه پوست کن نیازمند آداپتور ۹ ولت می‌باشید. که به صورت دائمی بتوان از دستگاه تخمه پوست کن استفاده کنید. همانطور که مشاهده کردید در این کاردستی از دو مدل موتور آرمیچر متفاوت استفاده شده است. یکی آرمیچر کوچک جهت اتصال پروانه به آن است. تا توسط آن امکان جدا کردن پوست‌های تخمه آفتاب گردان از مغز تخمه آفتاب گردان شود. پروانه پلاستیکی یکی از کالاهای پرطرفدار در سایت دانشجو کیت است. به راحتی به شافت موتور DC متصل شده و امکان تولید جریان باد را دارد. این جریان باد از داخل محفظه نوشابه قوطی عبور می‌کند و به راحتی پوست‌های جدا شده از تخمه آفتاب گردان، به بیرون پرتاب می‌شوند.

رفع عیب در ساخت دستگاه تخمه پوست کن

طبیعتا ساخت این سرگرمی و کاردستی الکترونیکی به سادگی تصویر مشاهده شده نمی‌باشد. پیشنهاد می‌شود هر جایی در طول مسیر ساخت این کاردستی با مشکل مواجه شدید، از طریق پرتال پشتیبانی دانشجو کیت اقدام کنید. همچنین لازم به ذکر است که تهیه وسایل الکترونیکی معرفی شده، حتما حتما بایستی از جنس مرغوب باشند تا کاربرد مورد نظر را روی این کاردستی مشاهده کنید. تیم پشتیبانی دانشجو کیت از طریق پرتال پشتیبانی همواره پاسخگوی کاربران محترم هستند.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha